2009 – Tajemná říše Erebor

I pro letošní rok si Vás jménem všech, kdo připravují II. turnus LDT Jankov u Votic, dovolujeme informovat o chystaném programu našeho tábora, který se letos koná v termínu 20.7. – 8.8.2009.

Podle celotáborové etapové hry, která bude pro letošní rok v duchu fantasy, jsme i letos připravili pestrý program plný dobrodružství, her a zábavy. Vedle „klasických“ táborových dominant jako je putovní tábor, pouť, olympiáda i antiolympiáda, noční bojová hra nebo celodenní výlet, čeká na táborníky množství sportovních aktivit, které díky novým moderním sportovištím, vybudovaným přímo v areálu tábora, dávají našim pohybovým činnostem na táboře nový rozměr.

Jsi-li správný kluk nebo děvče, které má pro strach uděláno, chce poznat nové kamarády a zažít tři týdny plné zábavy, vydej se s námi do historického fantastického světa plného odvážných hrdinů, neohrožených válečníků, moudrých čarodějů i obávaných černých mágů, zlých skřetů, sličných elfů či bájných mytických tvorů v čele s draky. Projdi s námi branou mezi světy a zachraň své království – říši Erebor!

Zároveň chceme požádat především rodiče dětí o respektování a pochopení pokynů provozovatele, které se týkají zejména přítomnosti cenností a mobilních telefonů u dětí na táboře, návštěv rodičů na táboře, zdravotního stavu dětí a jejich výbavy, se kterou za naším letním dobrodružstvím vyrážejí. Věřte nám, že tímto způsobem můžete výrazně přispět k bezproblémovému průběhu celého tábora.