10. Den – 4.etapa CETEHu – Bažiny beznaděje

29.Červenec 2009

Po noční bojové hře bylo vstávaní nelehké, avšak dobrodruzi se plni nadšení vydali do dalšího boje. Cestovali do světa Swamp – bažina, kde měli získat další část kouzelné formule. Jejich přesun byl velice obtížný. V bažinách, jak je známo, se nedá normálně chodit. Proto se museli přepravovat po Peterlinem speciálně upravených skateboardech. Místo koleček měli lahve naplněné vodou, které se v bažinách beznaděje nepotopí. Sami můžete vidět, jak jim to šlo.

Kromě získávání části kouzelné formule se také vrátili do tábora poslední dobrodruzi ze vzdáleného tábořiště, aby se přeskupili a mohli čelit nadcházející hrozbě. Jak přežívali v pustinách můžete shlédnout na přiložených obrázcích.

Důležitým úkolem bylo nejen získání kouzelné formule, ale také posílení sportovního ducha a fair-play. Mladší dobrodruzi sehráli fotbalové utkání.

V podvečer se slavilo získání části formule a také to, že zatím nikdo nepřišel k žádnému zranění. Na počest těchto událostí nejstarší dobrodruzi připravili oheň a v kruhu nejbližších jsme zpívali a užívali posledních chvil pohody před nadcházejícím bojem.

Nevím co ti holubi dělají, ale zase se po cestě ke mě ztratili a vrátili se až dnes. Předkládám vám k shléduntí menší mix oddílových aktivit z několika posledních dní.

Dobrodruzi se uložili do postelí s nadějí na lepší zítřek a vidinou dlouhé cesty do neznáma.

(Váš elfí zapisovatel)