Vedoucí 2020

22.Červen 2020

Přátelé a kamarádi,

jistě jste již zvědaví kdo se s vámi vydá na letošní tábor, tak tady nás máte! 

Tým II. turnusu.

Petr Přecechtěl
(hlavní vedoucí)

Přátelé, kamarádi, malí i velcí táborníci,

je mi ctí být letos zase hlavním vedoucím II. turnusu a obzvlášť v situaci, kdy to dlouho vypadalo, že na tábor nepojedeme. I když na Jankov už jezdím dlouhá léta, moc se těším na nová dobrodružství, tentokrát na dvoře Rudolfa II. Každé léto na Jankově je svým způsobem originální a neopakovatelné, ale přesto je to vždycky zábava, pohoda, legrace a radost, pro kterou se právě na náš tábor vždycky rád vracím. Dávejte na sebe pozor a těším se 21.7.!

Petr Volevecký
(zástupce hlavního vedoucího)

Velevážené panstvo, ctihodné dámy.  
Mé jméno jest pan Petr zvaný Volevecký. Na dvoře jeho veličenstva se pohybuji již přes dvacet let. Zastával jsem zde rozličné role. Od nezkušeného pážete přes vůdce tlup, skupin, oddílů či jiných celků. Posledních několik roků, jak mi zbylé kadeře čas posypal solí, uchýlil jsem se na panství zvané „jednička“, odkud pomáhám ostatním ctihodným pánům a neméně ctihodným pannám a slečnám v jejich nelehkém úkolu, a sice postarat se o více než dvacet krát deset pážat. Práce je to zajímavá, pestrá, naplňující, unavující, povznášející a uspokojující. Ve volných chvílích mé neohrabané prsty trápí struny mého ladného a smyslně tvarovaného hudebního nástroje, jež se zove kytara. Jsem až hanebně nenadaný, o to více nadšený. Též jest mne možno spatřit, kterak s ikonografem snažím se zachytit prchavé momenty jeho královského dvora. Ve chvílích volna nepohrdnu výletem po krásách našich Českých zemí či usednou s manuskriptem ke studiu. Nechť jsou vám hvězdy příznivě nakloněny a na cestách vás doprovázej štěstí.

Martin Garlík
(zdravotník)

Ahoj přátelé,
jmenuji se Martin, je mi sedmadvacet let a budu mít na starost péči o zdraví táborníků. Letos jedu na tábor po druhé a v napjatém očekávání se těším, co Jankov zase přinese. Vystudoval jsem obor zdravotní záchranář a třetím rokem pracuji ve Fakultní nemocnici v Motole na dětském urgentním příjmu. Baví mě čas strávený s rodinou a přáteli, rád chodím po horách, lyžuji nebo sjíždím vodu. Moc se na vás těším.

Jiřina Ludvíková 
(zdravotnice)

Ahoj táborníci,
jmenuji se Jiřina a i letos jsem byla pozvána na dvůr císaře Rudolfa II. coby alchymistka – léčitelka. Pocházím ze slavného rodu Pernštejnů z Pardubic a na císařském dvoře mě uvítají již po patnácté. Moc se na vás všechny těším a pevně věřím, že si letošní dobrodružství ve zdraví užijeme.

Jitka Lepiarzová 
(zdravotnice)

Ahoj Jankováci a Jankovačky,
moje jméno je Jíťa a letos vás budu na táboře potkávat hlavně na ošetřovně. Mnozí už se známe, tak doufám, že spolu všechno zvládneme stejně dobře jako v minulých letech. Sama mám na táboře dva malé táborníky a Jankov je pro nás vrcholem roku. Potkáme se 21. 7. a společně si to moc užijeme. Už se na vás všechny těším!

Petr Přecechtěl ml. 
(sportovní vedoucí)

Ahoj kamarádi,
jmenuji se Petr, ale jinak než Přécik mi stejně neřeknete. Na Jankov jezdím od nejmenšího oddílu a ani nastávající léto si bez něj nedokáži představit. Pro tento rok budu sportovním vedoucím, a tak se spolu budeme potkávat (nejen) na hřištích, střelnici a u bazénu. Těším se na společně strávených nejlepších 20 dní roku!

Jakub Paleček 
(sportovní vedoucí)

Ahoj táborníci,
jmenuji se Kuba a na Jankov jezdím s jednou roční pauzou již od r. 1996. To je let… Letos se budu opět starat o veškeré sportovní aktivity, ať už na souši nebo ve vodě. Na léto se opravdu moc těším, protože to, že můžeme být na našem milovaném táboře, beru jako velký dar. Těším se na vás!

Pavel Šinkovec
(volný vedoucí – CETEH)

Milí kamarádi Jankováci,
za těch devět let, co jezdím na náš nejmilovanější tábor, jsem letos snad nejnapjatější. Ptáte-li se proč, vězte, že je to kvůli mé nové pozici. S malými, středními i nejstaršími dětmi jsem již strávil nejedno léto, ale letos jsem se rozhodl zvednout Lišákovu rukavici a střídám ho na pozici „ceteháře“. 
A že bude na co navazovat! Lišák nás bral do tolika zajímavých epoch i krajů, provázel dobrodružstvími na zemi, na moři i ve vzduchu, a všechny nás jeho hry jistě bavily, fyzicky zmáhaly
i dojímaly. Pokusím se v téhle tradici pokračovat a myslím, že se mi to s pomocí kamarádů dospěláků
i vás dětí jistě podaří a zahrajeme si přímo královsky.  
Téma jsem zvolil sobě blízké – historie mě baví ze všeho nejvíce. Krom toho holduji četbě všeho možného, návštěvám divadla či biografu, špacírům v přírodě i v neznámých zákoutích našich měst,
a v neposlední řadě si rád povídám se zajímavými a veselými lidmi.  Znám takových mezi vámi fůru
a těším se, až se seznámím s některými dalšími! Brzy na shledanou…

Míša Machačová
(volný vedoucí)

Milí kamarádi Jankováci,
rok se s rokem sešel a před námi je opět nádherné letní dobrodružství. Jmenuji se Míša a stejně jako v předchozích letech se budu starat o všechno, co na táboře pro naše hry potřebujeme. Zároveň ráda pomůžu každému, kdo si s něčím neví rady, nebo zorganizuji nějakou hru. V reálném životě učím na jedné průmyslovce v centru Prahy češtinu a cizí jazyky. Opravdu ráda čtu, tančím a chodím do kina
a divadla.

Martin Liška
(volný vedoucí)

Buďtež pozdraveni, bratři a sestry.
V životě lidském čelíme rozhodováním a kráčíme cestami mnoha druhův. Opouští nás síly jedny
a získáváme nové. S dlouholetým dobrým přítelem Pavlem „Šinkym“ jsme se tak rozhodli pohnouti kyvadlem cetehového orloje a nechat slunce osvítit nového apoštola. Nemějte však obavu, že bych vaše kroky nedoprovázel – by dobru bylo za dosti a císaři po vůli činěno, budu pečlivě sledovat z kněžské kleriky, jako kardinál jeho výsosti, Filipo Spinelli.
Mimo císařský dvůr netrpělivě vyhlížím začátek 20. století, neboť bych se rád stal strojvůdcem (žel, dosud nikde nevedou koleje) a hrál ve swingovém orchestru (leč dosud nevznikla bicí souprava), ještě že máme ten tábor, na který radostně balím již po osmnácté v řadě… Těším se na viděnou!

Radek Novotný 
(volný vedoucí)

Milí táborníci a tábornice,
jmenuju se Radek a na tábor v Jankově už jezdím pěknou řádku let. A jelikož se mi tam líbí a zažije se tam spousta legrace, tak letos jedu znovu. Navíc do Jankova jezdí moji nejlepší přátelé a kamarádi, takže program na léto je více než jasný . Na táboře budu fungovat jako volný vedoucí, mojí hlavní činností bude zajišťovat logistiku. Doufám, že nám všem letos vyjde počasí, jak tomu bývá v posledních letech. Hurá do renesančních časů!!! Hurá do časů Rudolfa II.!

Leona Burdová
(volný vedoucí)

Ahoj táborníci,
mé jméno je Leona, je mi 20 let a studuji na Pedagogické fakultě UK v Praze. Možná budu jednou někoho z vás učit český nebo francouzský jazyk. Ve volném čase se ráda projdu v přírodě, přečtu si knihu nebo jedu objevovat nová místa do světa. Na tábor s vámi jedu letos poprvé, o to víc se těším na krásné zážitky, které spolu prožijeme a které vám zdokumentuji formou fotografií a videí.

Lucka Skřivánková
(volný vedoucí)

Ahoj kamarádi,
jmenuji se Lucka a na II. turnus se vracím po několika letech strávených s vlastními dětmi. Na Jankově jsem vyrostla a několikrát byla také jako vedoucí menších i větších dětí. Mojí prací a zábavou zároveň je grafika a reklama, ale baví mě i výlety do přírody a kreativní tvoření.

Maruška Benešová
(volný vedoucí)

Ahoj táborníci!
Jmenuji se Maruška a je mi 22 let. Na tábor pojedu teprve podruhé, ale o to více se těším. Mezi mé záliby patří sport, hlavně jízda na koni. Věřím, že jako volná vedoucí se určitě dostanu k různým oddílům a hrám a užijeme si společně spoustu zábavy. Jankováci, tábor už klepe na dveře! Doufám, že se stejně jako my nemůžete dočkat velkého dobrodružství, které spolu prožijeme. Brzy na viděnou.

Anička Vartová
(1.oddíl, vedoucí)

Dobrý den a ahoj!
Jmenuji se Anička. Je mi 19 a studuji předškolní a mimoškolní pedagogiku. Ráda tancuju, fotím, píšu nebo hraju divadlo. Na Jankov s vámi vyrážím letos po druhé, a sice k prvnímu oddílu, tedy nejmladším holčičkám. Jistě i letošní léto bude ve znamení skvělých zážitků! Věřím, že nás spolu čeká čas plný legrace a báječných her! Těším se na vás všechny malé začínající Jankovačky a naše společná dobrodružství! 

Adéla Gürtlerová
(1.oddíl, vedoucí)

Ahoj táborníci, 
jmenuji se Adéla, je mi 21 a jsem studentkou Policejní akademie. Ve svém volném čase se ráda věnuji v podstatě jakékoli kreativní činnosti, především kresbě. Letos na tábor jedu poprvé, ale o to víc se těším na nové tváře a zážitky. Věřím, že si všichni tábor společně pořádně užijeme. Těším se na vás! 

Lucka Šálková
(1.oddíl, praktikant)

Zdravím všechny nadšené Jankováky!
Jmenuji se Lucka, je mi 16 let a na Jankov se chystám po třetí – letos poprvé v roli praktikantky. Navštěvuji třetí ročník šestiletého gymnázia v Příbrami. Když se zrovna nezaobírám školou, tak si ráda čtu, sportuji a trávím čas s rodinou a přáteli. Doufám, že se na Jankov těšíte stejně jako já! Tak zatím ahoj!

Aneta Plachá
(2.oddíl, vedoucí)

Ahoj nejmladší Jankováci!
Jmenuji se Anet a měla jsem tu čest vyzkoušet si Jankov jako dítě, praktikant a letos jedu jako vedoucí k chlapečkům z 2. oddílu. Bude mi 19 let a studuji na střední zemědělské škole. Ve svém volném čase se věnuji sportu, pejskům v útulku a moc ráda cestuji po krásných krajinách naší země. Věřím, že si těch 20 dní společně užijeme a ten správný Rudolfův poklad najdeme společně, už se vás nemůžu dočkat!

Anička Chaloupková
(2.oddíl, vedoucí)

Ahoj, jmenuji Anička. Je mi 18 let a studuji 3. ročník střední hotelové školy – obor cestovní ruch. Na tábor jedu jako vedoucí poprvé, ale na Jankov jsem jezdila jako dítě. Mezi mé koníčky patří cestování a historie. Na tábor se těším zejména na skvělou partu kamarádů a spoustu nezapomenutelných zážitků. Doufám, že si tábor společně užijeme. Takže brzy ahoj, Jankováci.

Honza Antoň
(2.oddíl, praktikant)

Ahoj Jankováci,
jmenuji se Honza a je mi 18 let. Studuji Vojenskou střední školu v Moravské Třebové a ve svém volném čase se rád věnuji sportu, hlavně hokeji, fotbalu a cestování. Na Jankově jsem byl 5krát jako dítě a letos jedu poprvé na pozici praktikanta. Budu se na vás těšit a brzy na viděnou!

Eliška Drobná
(3.oddíl, vedoucí)

Milí Jankováci,
jmenuji se Eliška, je mi 18 let a studuji na pražském gymnáziu Na Vítězné pláni. Na Jankově jsem byla jako dítě již devětkrát a vždy jsem si to tam moc užila. Letos si poprvé zkusím roli oddílové vedoucí, na což se už moc těším. Ve svém volném čase ráda hraji na piano, čtu si, cestuji a jsem již čtvrtým rokem skautskou vedoucí. Už teď se nemůžu dočkat, jak si spolu letošní tábor užijeme.
Tak na viděnou na Jankově! 

Dominika Chudáčková
(3.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Dominika, je mi 21 let a jsem studentkou Policejní akademie. Ve svém volném čase se věnuji sportování, především jako trenérka moderní gymnastiky. Letos jedu na tábor poprvé jako oddílová vedoucí a už se moc těším, že si spolu užijeme spoustu zábavy, dobrodružství a získáme krásné vzpomínky. Tak na viděnou v červenci. 

Štěpánka Jansová
(3.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Štěpánka a na tábor s vámi zavítám jako vedoucí již po druhé. Je mi 19 let a letos jsem dokončila studium na střední zdravotnické škole. Baví mě tanec a malování. Moc se těším na holčičky ze 3. oddílu a věřím, že si spolu užijeme spoustu zábavy tak jako minulý rok. Tak na viděnou na Jankově!

Bára Dušková
(3.oddíl, praktikant)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Barča a je mi 16 let. Studuji osmileté gymnázium v Praze. Na Jankově jsem byla šestkrát jako tábornice, letos poprvé pojedu jako praktikantka 3. oddílu. Ráda sportuji nebo trávím svůj volný čas venku s kamarády. Od dětství hraji na klavír a zpívám. Doufám, že si letos užijeme spoustu legrace a odvezeme si domů hezké zážitky.

Pavla Poláková
(4.oddíl, vedoucí)

Zdravím vás, jankovští kamarádi! Jmenuji se Pavla a letošní rok mířím na náš tábor po třetí. Stejně jako vy jsem byla pozvána ke dvoru císaře Rudolfa II., abych se se svou družinou chlapců ze 4. oddílu utkala s ostatními klany o císařovu přízeň. Kdo mě zná, ví, že oblékám zelený šat, a letos tomu nebude jinak. Těším se na vás.

Katka Holomková
(4.oddíl, vedoucí)

Ahoj!
Jmenuji se Kačka. Je mi 20 let a studuji první rok na vysoké škole v Olomouci – obor tělesná výchova a společenské vědy. Na tábor do Jankova pojedu letos poprvé, ale zkušenosti jsem již nasbírala jako skautská vedoucí. Volný čas trávím převážně sportem, hraji volejbal, jezdím na kole, ale i ráda čtu. Další zálibou je cestování a výlety, převážně po Beskydech, odkud pocházím. Na táboře jsem nebyla už dva roky, takže se těším na příjemnou změnu a táborovou atmosféru. Věřím, že si to spolu užijeme!

Jirka Simon
(4.oddíl, praktikant)

Ahoj kamarádi,
jmenuji se Jirka, je mi 17 let a jsem studentem SOŠ informatiky a spojů, SOU Kolín. Na této škole studuji obor IT. Na Jankov již jedu po deváté a po druhé jako praktikant. Minulý rok jsem měl druhý oddíl chlapců, letos jsem dostal chlapecký oddíl o jeden výš. Ve svém volném čase se věnuji hraní na kytaru, jízdě na kole a hasičskému sportu. Těším se na skvělé strávené 3 týdny, které se nám určitě zapíší do naší paměti. Věřím, že si to všichni užijeme!

Naty Struhačová
(5.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamarádi!
Jmenuju se Naty a budu se letos už počtvrté  starat o holčičky z pátého oddílu. Jsem studentka chemie na střední škole v Praze. Mezi mé záliby patří sport, hudba, přátelé a rodina. Moc ráda si zahraju jakoukoliv hru nebo zasoutěžím v nějaké disciplíně. Moc se těším, až spolu s vámi zažiju mnoho zábavy. Tak ahoj na táboře!  

Lucka Hájková
(5.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Lucka a na tábor s vámi letos vyrážím podruhé. Pracuji u Policie ČR, baví mě sport, kultura
a ráda trávím čas s přáteli. Spolu se Štěpánkou, Naty a Amčou jsme si pro holky z 5. oddílu připravily super program a už se těšíme, jak si společně užijeme 20 nádherných dní!

Štěpánka Benešová
(5.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Štěpánka, je mi 22 let a jsem studentkou Policejní akademie. Mezi mé záliby patří sport a procházky v přírodě. V minulém roce jsem se jankovského tábora účastnila poprvé. Domů jsem odjížděla se spoustou nových kamarádů a nezapomenutelných zážitků. O to více se nemůžu dočkat července, kdy nám to opět společně vypukne! Věřím, že letošní ročník bude minimálně stejně tak skvělý jako ten minulý. Moc se na vás těším!

Amalie Trefilová
(5.oddíl, praktikant)

Ahoj všem! Jmenuji se Amalie, ale říkají mi Amy. Je mi šestnáct let a studuji první ročník obchodní akademie. Na tábor se letos chystám už po osmé. Tento rok už podruhé v pozici praktikantky u pátého oddílu. Jankov už od dětství pro mě znamenal spoustu kamarádů, zábavy, přírody, výletů, dobrodružství a spoustu dalšího. Těším se, že to zažiji letos i s vámi. Baví mě procházky v přírodě, cestování, čas strávený s rodinou a přáteli. Těším se na vás!

Monika Novotná
(6.oddíl, vedoucí)

Všechny vás zdravím již 3. rokem z Jankova!
Jmenuji se Monika, pracuji u Policie ČR a letos budu mít za parťáky kluky z 6. oddílu. Stejně jako roky před tím mě nejvíce baví sport a příroda. Taky si vyrobíme h……m, nad kterým si všichni budou lámat hlavu. Máme toho pro Vás připraveného s mým parťákem Honzou daleko víc, aby si každý našel to své, a pomáhat nám bude Martin, který zná Jankov jako své boty.  Už se na vás všechny těšíme! Přijďte si to s námi zase užít!

Honza Mádl
(6.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamarádi!
Jmenuji se Jan Mádl a na letošním táboře v Jankově se budu podílet na vedení 6. oddílu. Pracuji jako policejní psovod Policie ČR, Středočeský kraj. Mám zájem o přírodu a různé společenské a sportovní aktivity. Doufám, že dokážeme dětem vytvořit báječné léto, protože tým lidí, kteří tábor připravuje, je prostě skvělý.

Martin Abraham
(6.oddíl, praktikant)

Ahoj Jankováci!
Jmenuju se Martin a letos s vámi pojedu na Jankov už po třinácté, z toho podruhé v roli praktikanta. Tento rok budu mít opět kluky z 6. oddílu. Jsem v druhém ročníku čtyřletého gymnázia Na Vítězné pláni. Ve volném čase se věnuju hudbě, motorkám a sportu. Už se nemůžu dočkat a věřím, že si letošní tábor pořádně užijeme! 

Marie Kortusová
(7.oddíl, vedoucí)

Zdravím Jankováci!
Jmenuji se Mája (ano, jako ta včelka z pohádky), je mi 20 let a letos pojedu na Jankov už po dvanácté, avšak poprvé jako oddílová vedoucí. Studuji na Právnické fakultě v Praze. Ráda hraji na kytaru, sportuji, chodím do přírody na túry, ale ze všeho nejvíce trávím svůj volný čas s přáteli. Tábor i lidi
s ním spojené mi přirostli k srdci a já doufám, že brzy poznám nové tváře, které k nám, „Jankovákům“, přibudou. Brzy na viděnou!

Markéta Grametbauerová
(7.oddíl, vedoucí)

Ahoj, kamarádi, 
jmenuji se Markéta. Jezdím na tábory od svých 3 let. Na pozici oddílové vedoucí pojedu tento rok do Jankova poprvé. Studuji ČVUT, ve volném čase se věnuji sportu. Nejraději tancuji a trávím čas s kamarády. Těším se, až vás všechny poznám. V létě na viděnou!

Johanka Horáková
(7.oddíl, praktikant)

Ahojky zase po roce,
jmenuji se Johana (Johy) a letos jedu na Jankov na pozici praktikantky sedmého oddílu. Tento rok to bude na Jankově můj sedmý. Je mi sedmnáct let a po prázdninách půjdu do třetího ročníku gymnázia. Mám mladšího bráchu, a tak mi práce s dětmi není cizí. Od malička miluji tanec, všemožné vytváření, procházky přírodou, hudbu a hvězdnou oblohu
Myslím si, že jsem hodně komunikativní a otevřený člověk, takže se za mnou nemusíte bát s čímkoliv přijít, ráda pomůžu. Už se na Vás všechny těším a na to jak spolu strávíme tři týdny na Jankově!

Vojta Drobný
(8.oddíl, vedoucí)

Ahoj,
jmenuji se Vojta a letos budu jedním z průvodců letního dobrodružství 8. oddílu. Jsem 22letý student VŠCHT v Praze. Rád sportuji (fotbal, florbal, kolo), poslouchám hudbu nebo si užívám volného času
s kamarády. Na Jankov jezdím už od roku 2009 (od r. 2014 jako vedoucí) a každým rokem je pro mě tábor nejoblíbenější části roku. Doufám, že si spolu užijeme spoustu zábavy, tak na viděnou v létě!

Václav Liška
(8.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamarádi!
Osmnáctým rokem se i letos vydávám vstříc báječnému dobrodružství zvaného Jankov. Vyrážím sem z pomezí dvou krásných krajů, Posázaví a České Sibiře. Nejen tato místa rád prozkoumávám na kole, pěšky, či vlakem. Poslední prostředek mě navíc živí . Sem tam si k tomu zahraji na nějaký hudební nástroj, nejlépe pokud má struny. Mám rád přírodu a legraci. Úplně nejradši mám legraci v přírodě, takže tábor je tedy jasná volba a těším se, že si jej užijeme společně. Letos dám po třech letech sbohem nejstarším borcům a společně s parťákem Vojtou povedu mladší kamarády z osmého oddílu. Moc se na to těšíme!  Tak na viděnou za pár dnů…

Honza Miškovský
(8.oddíl, praktikant)

Ahoj táborníci!
Jmenuji se Honza, ale všichni mi říkají Benito. Na Jankov jezdím už jedenáct let a praktikantem budu druhým rokem. Baví mě různé sporty, zajímám se o přírodu a už teď se moc těším na tradiční táborové léto na II. turnusu.

Linda Valkounová
(9.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci! Mé jméno je Linda, je mi 24 let a jsem učitelkou na základní škole v Nelahozevsi. Má práce je i mým koníčkem a věnuji jí hodně času, ale volné chvíle také ráda trávím s rodinou a přáteli. Mám ráda přírodu, zvířata a kempování. Moc se těším, až spolu zažijeme další prázdninové dobrodružství a spoustu legrace. Tak na viděnou 21. července!

Kája Fričová
(9.oddíl, vedoucí)

Ahoj JANKOVÁCI!
Naštěstí nám bylo přáno a máme možnost se spolu zase potkat na našem milovaném místě. Pro letošní rok můžu hrdě říct, že opět povedu skvělý 9. oddíl. V tomto oddíle už trávím nějaký čas, ale
v minulosti jsem prošla i kategorií první. Mladší děti mi rozhodně nejsou cizí. Během roku pracují
v mateřské škole a přitom si na vysoké škole sbírám zkušenosti, potřebné ke stálému vylepší práce
s dětmi. Pokud mi zbyde ještě nějaký volný čas, nepohrdnu vodáctvím, výlety v přírodě ani dobře stráveným časem na chaloupce s blízkými. Moc se těším, až budu moc strávit čas se svými dalšími blízkými, a to jste drazí Jankováčci a Jankovačky, vy. Tak brzy na viděnou, kamarádi!

Honza Plíva
(10.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamarádi Mé jméno je Honza, myslím, že většina z vás mě už zná, ale pro ty, kteří jedou poprvé, napíšu pár řádků o sobě. Už ani nevím, kdy jsem na Jankov začal jezdit, a i když jsem si říkal, že mě nic na táboře nemůže překvapit, pak přeci mě vždy něco překvapí. Rád hraju na kytaru, jezdím na kole, čtu a bavím se, ale většinu ze svého volného času, kterého moc není, trávím u PC programováním a dalšími IT věcmi a občas si i zahraju nějakou tu hru. Nejvíce se však věnuji rodině  Na Jankově se těším na spoustu zábavy a legrace, kterou si společně užijeme. Máme pro vás připravený bohatý program a spoustu skvělých zážitků. Tak ahoj na Jankově!

Jirka Vlach
(10.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!!!
Jmenuju se Jirka a na Jankov se vracím po několikaleté odmlce, ale s o to větším elánem. Dříve jsem zvládal být vedoucím mladších oddílů, letos jedu jako vedoucí druhých nejstarších kluků. Ovládám sportovní aktivity na zemi, ve vodě i ve vzduchu, ale i jiných aktivit máme na výběr tolik, že bychom potřebovali náš tábor prodloužit. Kromě sportu chodím rád do kina, čtu napínavé knížky a starám se o svoje dva malé sviště. Těším se, až se letos potkáme na tom našem „královském dvoře Jankovském“. Ahoj a pamatujte: „Ve zdravém těle zdravý duch!“

Vláďa Klápa
(10.oddíl, vedoucí)

Ahoj,
jsem Vláďa, ale všichni mi říkají Vládys. Je mi 20 a studuju statistiku na Vysoké škole ekonomické
v Praze. Na tábor jedu jako vedoucí poprvé, ale jako dítě jsem v Jankově několikrát byl, takže se po pár letech navracím, tentokrát v roli vedoucího. Napoprvé povedu kluky z 10. oddílu. Mám rád téměř jakýkoliv sport a jsem za téměř jakoukoliv srandu, kterou doufám, že si spolu užijeme, a rozhodně se nebudeme nudit. Budu se na vás všechny moc těšit!

Monika Klimešová
(11.oddíl, vedoucí)

Ahoj táborníci!
Letos to budou již páté prázdniny, které s vámi strávím na Jankově, a už potřetí se mi poštěstí vést oddíl nejstarších holek. Patřím mezi ty z vás, pro koho je Jankov „srdcovkou“, a nedovede si léto bez něj představit. Nemůžu se dočkat toho, kolik dobrodružství, legrace a dojemných momentů spolu opět zažijeme. Letos se spolu vrátíme v čase o více než 400 let do Království českého a to si přece nemůžeme nechat ujít! Těším se na vás!

Zuzka Pavlů
(11.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci a Jankovačky! Jmenuji se Zuzka, mám ráda sport, cestování, umění, přírodu, zvířata, čas s přáteli a mnoho dalšího. Tento rok jsem zdárně dostudovala management cestovního ruchu a jako čerstvá inženýrka v oboru s vámi letos vycestuji do doby více než o 400 let zpátky. Tohle nás sice neučili, ale o to více se těším! Tábor se blíží mílovými kroky a já každý den již odpočítávám. Společně s mojí milovanou parťačkou Móňou budeme znovu vedoucími nejstarším slečnám. Vůbec nepochybuji o tom, že si opět jedeme pro nekonečno zážitků, legrace a dobrodružství, tentokrát v době vědy, umění a alchymie. Tak ahoooooj! Těším se!

Honza Smitka
(12.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Honza a tentokrát budu vedoucím oddílu 12! Je mi 26 let a jsem studentem magisterských oborů práva na UK a Informačních technologií na VŠE. Letos to bude mé druhé dobrodružství
na Jankově a pevně věřím, že spolu zažijeme přinejmenším tolik legrace jako loni. Mám velmi rád sport a svůj volný čas rád trávím ve společnosti přátel při kdejakých sportovních aktivitách. Jsem přesvědčen, že i při všelijakých nesnázích, se kterými jsme se museli z důvodů omezení vypořádat, bude letošní ročník znamenat životní zážitek nejen pro děti, ale i pro nás dospělé, a náš program bude plný úžasných her a dobrodružství, které učiní z Jankova, ostatně tak jako vždy, nezapomenutelný zážitek!

Václav Veselý
(12.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci!
Jmenuji se Václav a v letošním roce budu mít poprvé tu čest být součástí skvělého týmu, a to jako vedoucí 12. oddílu kluků. Je mi 28 let a šestým rokem pracuji u Policie ČR. Mezi mé záliby patří rybaření, míčové hry a cestování na motocyklu. Doufám, že si společně užijeme tři nezapomenutelné týdny plné zábavy, her a zábavných úkolů.
A samozřejmě počítám s výhrou v Cetehu  Těším se brzy na viděnou!