Dohrány fotky z diskotéky a tak vůbec

25.Červenec 2020

Přátelé,

do galerie jsme dohráli fotky z pátku 24.7. Fotky z první etapové hry, která probíhala celý den, již máte k dispozici. Nyní máte možnost podívat se na zbytek. Jde zejména o fotky z večerní diskotéky. Snad na fotkách najdete právě toho svého táborníka!

Snažíme se každý den vyfotit několik set fotek. Ani tak se nám ale nedaří zajistit, aby byl každý den vyfocen právě ten váš táborník. To má několik důvodů. Malé děti se mohou přetrhnout, abychom je vyfotily. Neustále doslova žadoní o to, abychom je blýskly. Dělají opičky a strhávají na sebe pozornost. Od cca 12 let výše se to však láme a děti dělají vše pro to, aby se před foťákem ukryly :). Někdy dá ty pacholky vážně docela práci je na fotku přemluvit :). Tak nám, prosím, nevytýkejte, že máme na fotkách více malých táborníků. Ne vždy za to můžeme. Děti navíc mají program většinou mimo tábor někde na paloučku v lese či na louce. Vážně neumíme všechny děti oběhnout a vyfotit na každém programu. Nikdo z nás není ani profesionální fotograf a fotíme vedle další práce, kterou na táboře odvádíme. Takže jsme celkem rádi, že zvládáme alespoň takto :). 

V nejbližších dnech budeme mít ke zveřejnění i filmy, které se nám podařilo zatím na táboře natočit a nastříhat. Tahle práce zabere desítky hodin (kdo si to vyzkoušel, tak potvrdí…), takže i tady budeme mít několikadenní prodlení (vážně nemáme ambici být online). Ale výsledek určitě bude stát za to!

Díky všem za pochopení a za podporu. Upřímně – prioritou je pro nás skvělý a zábavný program, hromada zážitků, které si děti odvezou a na které nikdy nezapomenou. Jejich bezpečí a váš pocit, že je o děti bezvadně postaráno. A jestli z toho budou i nějaké fotky? Fajn, ale je to v konečném důsledku vlastně jen něco navíc :).

Tým II. turnusu.