Chystáme se na Jankov 2020!

19.Únor 2020

Ahoj Jankováci!

Rok 2019 nám skončil téměř před dvěma měsíci, a máme tu rok 2020. A jako každý rok, spolu s lednem vylézá jankovský tým druhého turnusu ze svých nor, děr a příbytků a brlohů, oklepává ze sebe zbytky tajícího sněhu a začíná chystat letní tábor.

Nejinak je tomu i letos!

Můžete si tedy napsat do svých notýsků, deníčků a blok(g)ů, že druhý turnus se bude konat v termínu od 20.7.2020 do 8.8.2020.

Nechceme vám v tuto chvíli prozradit všechno, ale nebyli bychom to my, kdybychom se s vámi nepodělili o to, jak nám jde příprava pěkně od ruky.

Co je pro nás v tuto chvíli nejdůležitější, je fakt, že tým druhého turnusu je pro letošní rok téměř kompletní. Za to jsme moc rádi a moc děkujeme všem, kteří do přípravy tábora vkládají svou energii, čas a nápady. Bez nich by se náš tábor konat nemohl.

Také máme poměrně jasnou představu o letošním CETEHU, který oproti minulým létům nebude tentokrát připravovat Lišák, ale Pavel „Šinky“ Šinkovec. Koncept zatím vypadá velmi slibně a vy se v nejbližších dnech a týdnech od nás dozvíte určitě více podrobností. A nejen o CETEHU, ale i o dalších aktivitách a dominantách. Chystáme oproti minulým létům několik větších i menších změn, tak uvidíme, jak se to všechno poskládá do našeho rámcového plánu, který je už teď napěchovaný k prasknutí!

Tedy – užívejte jarních prázdnin a mějte se pěkně.

Tým druhého turnusu.