Další pěkný den za námi

28.Červenec 2018

Včerejší den (pátek) se opravdu vyvedl. Aby ne! Ráno a po obědě nám celý den přálo počasí. Slunce se nenechalo zakrýt žádným zrádným mrakem, tedy alespoň po většinu dne. Večer s sebou však přinesl oblačnost a bouřky. Tak tak jsme si stihli s pátým a šestým oddílem opéct pár buřtů u ohýnku a zazpívat několik písniček, než nás bouřková mračna zahnala zpátky do tábora.Přišli jsme tak i o zatmění měsíce, ze kterého jsme neviděli ani kousek. A to jsme se na tento přírodní úkaz tolik těšili a chystali! Nu, co naplat, větru a dešti neporučíme. 

Během dne jsme si ale užili spousty legrace a zábavy při oddílovém programu. Využili jsme samozřejmě bazén, ale také les, kde jsme se ukryli před spalujícím slunečním svitem. Všichni důsledně nosíme čepičky a udržujeme pitný režim, takže žádné větší zdravotní problémy našich Skotů zatím nebyly zjištěny.

Doufáme, že nám v sobotu počasí opět nepokazí naše plán. Chystá se totiž další, v pořadí již čtvrtá etapa naší celotáborové hry. A my se na ní již velmi těšíme! Měla by s e celá odehrávat na bazénu, neboť má jít o tzv. „vodní etapu“. Tak uvidíme, snad nám budou ostrovní bozi nakloněni a my se posuneme opět o něco blíže k záchraně Williama Wallace :).