Zprávy z letoviska

22.Červenec 2016

Včerejší den, tedy čtvrtek, byl z podstatné části zejména ve znamení vybalování a budování tábora. Malí táborníci samozřejmě již byli od okamžiku příjezdu na tábor vybaleni a ubytováni, ale pro nás „dospěláky“ byl teprve včerejšek dnem, kdy jsme dostali příležitost vyskladnit všechen potřebný materiál z našeho skladu a použít jej na takové věci, jako je výstavba táborové dominanty, nástěnky, příprava diskotéky apod. A tak zatímco si malí táborníci hráli v lese, seznamovali se s okolím či se koupali v bazénu, my jsme převážně řezali, brousili, stěhovali supertěžké bedny tam a zase zpátky, stříhali, lepili… no prostě všelijak kutili, abychom přetavili táborové provizorium prvních dní v solidní táborovou základnu.

Podařilo se nám sestříhat první táborové video, které můžete vidět prostřednictvím předchozího příspěvku. Berte jej částečně jako náplast za to, že díky mnoha a mnoha táborovým povinnostem nebylo příliš času věnovat se focení pestré oddílové činnosti. To hodláme samozřejmě napravit :).

Co se nám ale naopak podařilo zaznamenat prostřednictvím čoček našich fotoaparátů, byl příjezd speciálního poštovního panáčka, který nám doručil nejen naprosto úchvatné táborové pohledy, ale hlavně doručil tak říkajíc „do vlastních rukou“ letenky k zítřejšímu večernímu letu z Jankova na Bahamy.  Neboť vlastně až zítra ve večerních hodinách, kdy se odehraje zahájení naší celotáborové etapové hry, se tábor rozjede na plno….