Samurajové a Gejši

02.Červenec 2015
Petr Přecechtěl
(hlavní vedoucí)

Milí Jankováci, rok se s rokem sešel a my se zase uvidíme na skvělém II.turnusu! Tentokrát vyrážíme do vzdáleného Japonska a připravili jsme pro vás spoustu skvělých her. Pro ty, kteří s námi jedou poprvé, a neznají mě, přidávám něco málo o sobě. Na Jankov jedu letos po dvacáté, ale na různé jiné tábory jezdím už od dětství. Během roku učím a velmi rád vyrážím pěšky nebo na kole za krásami našich i cizích zemí.

   

Míša Machačová
(zástupce hlavního vedoucího)

Zdravím všechny malé i větší Jankováky a doufám, že se na letošní léto těšíte stejně jako já!I tentokrát budu zastupovat hlavního vedoucího Petra Přecechtěla, organizovat celotáborové aktivity a zajišťovat všechno, co potřebujeme pro naše báječné hry. Během roku pracuji jako učitelka jazyků na jedné pražské průmyslovce a ve volném čase mě baví tancování, knížky a filmy.

 
Jíťa Horáková
(zdravotnice)

Koničiva, obyvatelé japonského městečka, jmenuji se Jíťa a na tábor s vámi jedu letos poprvé! Už se nemohu dočkat všech dobrodružství, která společně zažijeme :)! Pracuji jako fyzioterapeutka ve zdravotnickém zařízení Ministerstva vnitra a napravuji zde nemocné a polámané Samuraje a Gejši :). A když zrovna nepracuji, tak vedu cvičení pro děti a dospělé, ráda jezdím na výlety s přáteli, sportuji, miluji hudbu a jsem pro každou legraci. Po celý tábor bude mým japonským královstvím marodka, kde se za každých okolností a kdykoliv to bude potřeba, postaráme o velké i malé bojovníky :). Avšak pevně doufám, že se budeme potkávat v plném zdraví za jiných okolností a hlavně s úsměvem na tváři. Odpočítávám každý den a móóoc se na vás těším! Sayounara na Jankově!!

 
Dáša Zelená
(zdravotnice)

Milí Jankováci, podruhé s vámi vyrážím za letním dobrodružstvím a už teď se moc těším 🙂 . Protože pracuji jako fyzioterapeutka ve zdravotnickém zařízení Ministerstva vnitra, budu se na marodce starat o malé i velké táborníky. Mám ráda přírodu, zvířata a hudbu, tančím řecké a balkánské tance. Bydlím v Praze a mám dvě děti.

   

Jiřinka Ludvíková
(zdravotnice)

Ahoj táborníci, jmenuji se Jiřinka a 10 dní se budu starat o vaše zdraví. V okolních lesích budu pro vás sbírat léčivé byliny a hledat nejlepší meducínu na všechny vaše neduhy:) Už se na vás moc těším, protože Jankov je jako můj letní domov a jezdím tam moc ráda už spoustu let. Pevně věřím, že si to zase ve zdraví všichni užijeme.

   

Jakub Paleček
(sporťák)

Zdravím všechny staré známé Jankovské tváře a zároveň i nové kamarády, kteří letos jedou na Jankov poprvé. Když Jsem jel prvně na Jankov já, byl jsem v 10.oddílu a psal se rok 1996. Od té doby mi náš milovaný tábor přirostl k srdci natolik, že krom jednoho léta, jsem byl na Jankově každý rok. Ať už jako dítě nebo praktikant, či oddílový vedoucí, každý rok byl na Jankově naprosto úžasný. A letos cestou Samuraje? 🙂 Myslím, že se můžeme všichni těšit jak na úžasnou celo táborovou etapovou hru, tak i na mnohé další, které náš milovaný tábor nabízí. Těším se na vás a v létě na viděnou 🙂

 
Petr Volevecký
(PR)

Tento samuraj pěstuje umění bušidó po třicet pět let, přičemž pod vedením různých senseiů jezdí na jankovský tábor nabývat nové zkušenosti již devatenáct let. Po tu dobu ovládl hru na kytaru a fotografování. Před hraním GO dává přednost šachům a umění kaligrafie provozuje pouze v pasivní podobně, tedy formou čtení. Harmonii těla a ducha nachází také při pravidelném fyzickém počínání, zejména holduje dlouhým túrám kolem úpatí hory Fudži. Ve volném čase se věnuje svým dvěma malým samurajům – dvojčatům.

 
 Martin Liška
(ceteh)

Konnichiwa v roce 1653. Zprávy z císařského sídla v Jankjóto se potvrdily. Minulý týden jsem byl s konečnou platností jmenován šógunem. Jsem 26 let mladý, veselý a hravý Yukitoshi Tokugawa, hodím se k dětem, do lesa i na zahrádku. Dnes v noci se mi zdálo, že žiji kdesi mezi Istanbulem a Novým Yorkem, na jihu Čech nedaleko Benešova. Mohl jsem v tom snu řídit kde co (něco i opravdu velkého) a ještě mi za to pak zaplatili. Také jsem hrál v jakési hudbě, kde nebyla ani jedna Gejša, na celou řadu bubínků Taiko. Měl jsem taky motorového koně, který divně řehtal a pil jenom benzín. Dokonce jsem i sportoval!!! Ještě, že to byl všechno jen sen a už jsem zpět u nás, pod horou Fudži. Přijedete-li k nám do Jankjóta, předám vám prostřednictvím svých věrných sensei vše, co budete potřebovat k tomu, stát se statečným samurajem či moudrou gejšou. Společně zbavíme našeho císaře útrap a strastí a užijeme si při tom spoustu zábavy! Sayonara – Yuki „Lišák“ Tokugawa J

   

Pavel Stružka
(volný vedoucí)

Ahoj Jankováci! Jmenuji se Pavel, pracuji jako policista v Praze a na táboře se budu starat o to, aby vše fungovalo tak, jak má nejen v areálu, ale také na puťáku, kam pravidelně odcházejí nejstarší z vás J Na Jankov jedu letos po čtrnácté a většina z vás, kteří mě znají, ví, že mám kromě Jankova rád i sport ve všech podobách.

   

Radek Novotný
(volný vedoucí)

Konichiwa, moje jméno je Radek a už se těším na Jankov (vlastně do Japonska 17.století ), což je cílem letošní etapové hry. Parta kamarádů a kamarádek se zdá být velmi dobrá, ostatně jako každý rok. Na Jankově se starám o logistiku, což znamená dovézt cokoli nebo kohokoli z místa A do místa B. K mým zálibám patří hra na kytaru, klavír a cykloturistika.
Tímto zvu všechny kluky a holky: Vzhůru do Země zapadajícího slunce!

 

Míša Klečková
(volný vedoucí)

Čaute milí tábornící, jmenuji se Míša, je mi 23 let a na tábor pojedu jako IT podpora. Tudíž budu obstarávat videa, fotky a hlavně, aby se dostaly k vašim rodičům prostřednictvím webu. Teď studuji ČVUT fakultu elektrotechnickou a pevně doufám, že už ji brzy dokončím. Mám ráda sportovní aktivity všeho druhu, výlety do přírody, filmy a hlavně dobrou náladu.

 
Martina Hladová
(1.oddíl)

Kon’nichiwa milí táborníci, jmenuji se Martina, je mi 22 let a jsem studentkou filosofie na Západočeské univerzitě v Plzni. Ráda a hodně čtu, chodím do divadla, a když mám čas, podnikám dlouhé procházky se svou psí slečnou. Stejně jako minulé léto, i letos jsme spolu s vedoucí Míšou a praktikantkou Luckou připravily ty nejlepší hry pro nejmenší tábornice z 1. oddílu. Proto doufám, že už se stejně jako já těšíte, až se společně vydáme na cestu a prožijeme dobrodružné léto v zemi Slunce.

 
Míša Jursová
(1.oddíl)

Ahoj, byl tady takový návrh, že bychom pár informací o sobě napsali ve verších, i když mne to velmi mrzí, musím konstatovat, že nejsem básník, což je první informace, kterou na sebe prásknu. Jako další vám povím, že se jmenuji Michaela, je mi 23 let a jsem studentka. Společně s Marťou a praktikantkou Luckou se budu starat o malé gejši z 1. oddílu. Miluju léto, hory, přírodu, sport, hudbu, zábavu, dobré jídlo a dobré lidi. Na tábor letos jedu poprvé a nebudu výjimkou, když řeknu, že se strašně těším! Sayounara na táboře.

 
Lucka Zemanová
(1.oddíl)

Ahoj táborníci!

Mé jméno je Lucka, je mi 17 let a studuji na gymnáziu Oty Pavla v Radotíně. Prázdniny bez Jankova jsou pro mě nepředstavitelné. Na tábor jsem jezdila 7 let jako dítě a minulý rok jsem poprvé zabrousila do role praktikantky u prvního oddílu, která mi náleží i letos. Mezi mé zájmy patří například hudba, tanec, četba nebo sport. Věřím, že spolu s Martinkou a Míšou pro vás připravíme zábavný program a užijeme si léto v „zemi vycházejícího slunce“, na které budeme dlouho v dobrém vzpomínat J

   

Jitka Plzáková
(2.oddíl)

Ahojky, jmenuji se Jitka, je mi 24 let a jsem studentkou 1. LF UK. Mezi mé záliby patří sport, hudba, příroda, jídlo a spánek:) Jako vedoucí jedu na Jankov letos již po deváté, ale užila jsem si jej několik let i jako dítě. Letos se spolu s Katkou a Vojtou budeme starat o nejmenší chlapečky, na které se velmi těším a doufám, že si spolu užijeme spoustu legrace a nezapomenutelných táborových zážitků. Tak nashledanou v Japonsku!:)

   

Katka Slámová
(2.oddíl)

Ohajó, jmenuji se Katka, je mi 21 let a studuji Policejní akademii v Praze. Na tábory jezdím už od svých 8 let a jako vedoucí dva roky. Na Jankově budu letos poprvé, a o to více se těším na nové zážitky a kamarády. Během školního roku brigádně pracuji ve školkách a na základních školách po Praze, kde vyučuji sportovní hry a základy sebeobrany. Doufám, že na táboře zažijeme velké dobrodružství a legraci 😉 Slovo „nuda“ tento rok v repertoáru nebude!!!

   

Vojta Drobný
(2.oddíl)

Koničiva, milí Jankováci! Jmenuju se Vojta, je mi 17 let a studuju v Praze šestý ročník gymnázia. Už druhým rokem mám tu čest se zúčastnit našeho oblíbeného tábora jako praktikant. Baví mě sport, jako třeba fotbal či florbal, letectví a mnohé jiné. Na letošní tábor se jako každý rok neuvěřitelně těším a věřím, že si užijeme spoustu zábavy. „Jankov ni sayōnara“, neboli „Nashledanou na Jankově!“

   

Karolína Stránská
(3.oddíl)

Koničiva milí táborníci! Jmenuju se Kája a letošní rok bude na Jankově mým druhým. Studuji pedagogickou fakultu v Plzni, a když se poštěstí, zanedlouho budu učit školkové mrňousky. Mezi mé koníčky patří kytara, housle a zpěv. Taky si ráda vyrazím na výlet někam do přírody nebo se natáhnu k dobrému filmu. Doufám, že si letošních 20 společných dní užijeme a odvezete si nejen spoustu nových vědomostí, dovedností a zkušeností, ale taky krásných vzpomínek. Těším se 20. července na viděnou! J

   

Zuzka Pavlů
(3.oddíl)

Zdravím všechny vespolek, jméno mé je Zuzka, je mi 23 let a studuji v Praze. Na Jankov s vámi pojedu letos poprvé a doufám, že zdaleka ne naposledy. Tábory a táboření mi přirostly k srdci už jako dítěti. Lítaní po lese (za jakýmkoliv účelem), soutěžení a všechna dobrodružství s tábory spojená byly vždy neuvěřitelnou výzvou. Hry si dozajista neužijí jen děti, ale i my, jakožto děti přerostlé, avšak pouze schránkou tělesnou. A jak je známo, „Kdo si hraje, nezlobí.“ Tak uvidíme. Co se mých zájmů a koníčků týče, miluji všechny možné sporty (zvláště ty zimní), hudbu, tanec, umění, cestování světem a nerada bych opomenula dobré jídlo. Jsem si jistá, že si to společně víc než užijeme a ze tří samurajských týdnů získáme nezapomenutelné vzpomínky.

   

Mája Úlehlová
(3.oddíl)

„Čauky mňauky! Jmenuju se Mája, je mi 18 a letos budu jako praktikantka blbnout se slečnami v třetím oddíle, na což se strašně moc těším! (Stejně tak, jako na celý tenhle super tábor!!!). Jsem veselá, pohodová a hodná, studuju konzervatoř v Praze, miluju muziku a především legraci!!! Letošní Jankov je pro mě již osmý v řadě a jsem si jistá, že bude fantastický minimálně stejně tak, jako ty předešlé!“

 

 

Iva Procházková
(4.oddíl)

Jmenuji se Ivča a je mi 23 let. Již čtvrtým rokem studuji Technickou fakultu na ČZU. Více jak půl roku dělám chůvu a kdykoliv to jde, chodím pomáhat do jedné pražské školky. Práce s dětmi je mým velkým koníčkem, také ráda čtu a fotím. Jsem usměvavá a veselá a na nudu se mnou rozhodně není čas. Prázdniny bez Jankova si už ani nedovedu představit, letos pojedu po sedmé. Po 4 letech strávených u 2. oddílu, jsem se rozhodla pro změnu a už se neskutečně těším, protože cítím v kostech, že zažijeme spoustu legrace a dobrodružství!

   

Jitka Jaroměřská
(4.oddíl)

Ahojte, chystám se do pátéhoho ročníku magisterského studia na Policejní akademii, tudíž tyto prázdniny jsou vlastně moje poslední. Neodmyslitelně k nim tedy musí patřit nezapomenutelné 3 týdny na Jankově. Na tábor letos jedu po třetí a tentokrát k rošťákům do čtvrtého oddílu. Těším se každým dnem víc a víc, takže věřím, že si II. turnus společně maximálně užijeme a budeme mít zase na celý rok o krásné vzpomínky postaráno 🙂

 
Petr Linhart
(4.oddíl)

Ahoj! Jmenuji se Petr Linhart a na tábor se stejně jako každý rok velice těším! Je mi 18 let a studuji druhý ročník na SPŠ v Jičíně, obor IT. Mezi mé zájmy patří především činnosti, u kterých se mohu unavit. Občas si ale i já přečtu nějakou tu knížku, pustím film, nebo jdu ven s přáteli. Mám rád kolektiv a práce s dětmi mi rozhodně není cizí! V pozici praktikanta jedu letos podruhé, tak doufám, že se vše vydaří aspoň tak, jako loni.

 
Terka Bejšovcová
(5.oddíl)

Konnichiwa tomodachi!
Přezdívají mi Cufino, je mi 24 let a na tábor jezdím už od malička. Mám vystudovanou uměleckou školu a momentálně pracuji ve státní správě. Mimo pracovní a domácí povinnosti ráda sportuji, píši, hraji hry s přáteli, občas něco namaluji, mám ráda zvířata a přírodu. Tábora se už nemůžu dočkat, budeme se na vás s Míšou V. a naší praktikantkou Lindou moc těšit! Do té doby se mějte fajn 🙂

   

Míša Vančová
(5.oddíl)

Konnichiwa, milí táborníci! Mé jméno je Míša a letošní rok strávím s vámi, Jankováky, poprvé. Určitě si tábor náramně užijeme, zejména s děvčaty z pátého oddílu! 🙂  Je mi 24 let, studuji VŠ a ve volném čase se ráda chodím ráchat do vody, jezdím na kole nebo chodím „pěskobusem“ na různé výlety 🙂 Těším se na vás!

   

Linda Leová
(5.oddíl)

Ohajó, Sate !

Wataši wa Le Thi Linh de gozaimas.

Je mi 16 let, studuji a letos budu praktikantkou u slečen z 5. oddílu. Mám ráda, když se lidé nemračí, a také sport, hudbu a tanec. Jako každý rok, i letos se už nemohu dočkat nejlepších třech týdnů v roce, bájecných zážitků a krásných chvil na tak skvělém místě, jako je Jankov. Doufám, že už jste připraveni na velké dobrodružství a spousty her, které jsme pro vás připravili. Společně nás čeká – léto plné zábavy. Také už se těšíte? Sajónara!

   

Monika Klimešová
(6.oddíl)

Ahoj Jankováci! Jmenuji se Monča, je mi 23 let a právě jsem ukončila bakalářské studium na Policejní akademii. Na tábory jezdím jako vedoucí a praktikantka už několik let, na Jankov však poprvé. A už se nemůžu dočkat! J Baví mě tanec, sportovní střelba, fotografování a jsem pro každou legraci. Doufám, že si ty společné tři týdny maximálně užijeme, ať máme pak celý rok na co vzpomínat. 🙂

   

Pavel Frič
(6.oddíl)

Ahoj, jmenuji se Pavel a na Jankov jezdím už 9 let. Je mi 20 let a po úspěšné maturitě se chystám na další studium, nejspíše s ekonomickým zaměřením. Miluju sport a hru na kytaru a věřím tomu, že si spolu tábor všichni užijeme! 🙂

   

Radek Zolich
(6.oddíl)

Ahoooj, kamarádi!!! Jsem Radek, je mi 18 let a letos to bude již po deváté, co strávím 20 super dní na Jankově, a podruhé to bude v pozici praktikanta. Tentokrát u kluků ze 6. oddílu. Studuji gymnázium se zaměřením na španělštinu. Jsem hodně veselý a mám rád každou legraci. Rád sportuju a zahraju si každou tradiční jankovskou hru. Nejčastěji mě všichni uvidíte, jak se směju, jelikož žádná zábava mi není cizí. Moc se na vás na všechny těším a pevně věřím, že si spolu celý tábor pořádně užijeme a že bude na co vzpomínat!

   

Petra Rybáčková
(7.oddíl)

Ahoj, ahoj, ahoj:))) Jmenuji se Petra, je mi 27 let a po dokončení vysoké školy jsem začala pracovat jako učitelka v MŠ. A po kolikáté že už jedu na tábor? Přestala jsem to počítat, když číslo překročilo „desítku“, takže se už po několikáté těším na vás, moji jankovští kamarádi, že spolu se mnou a Kačkou prožijete 3 týdny plné zábavy, tvořivých činností, sportovních aktivit a různých her 🙂 Líbí se vám tato nabídky? Tak hurá k nám, do 7. oddílu, kde se na vás moc těšíme…

 

 

 

Katka Gregorová
(7.oddíl)

Ahoj táborníci 🙂 Jmenuji se Katka, bydlím v Praze a pracuji jako policistka na Praze 3. Letos jedu na Jankov poprvé a společně s vámi zažiji svou premiéru jako oddílová vedoucí. Už se moc těším na naše letní dobrodružství! 🙂 Jsem společenská a mám ráda dobrou zábavu. Vedle studia magisterského programu na Metropolitní univerzitě v Praze si najdu také čas na sport (kolo, lyže, plavání), přírodu, zvířata, hudbu, divadlo a ráda zpívám. Společně s Péťou Rybáčkovou máme připravený úžasný program, který především tábornicím ze 7. oddílu přinese nezapomenutelné zážitky a užijeme si spoustu legrace po celé tři týdny. Už se na vás všechny moc těším a sejdeme se na „Stezce samurajů“ 🙂

   

Martin Okénka
(8.oddíl)

Ahoj, já Martin, já vás nečekat, přesto se na vás těšit. Teď mě dvacet a pět a uvidět vás už potřetí. Já teď studovat rok mimo, tak vy mě naučit pořádně japonsky. Já být v lásce s táborničení, horování, lyžování a všechny jiný sportování. Dobře rozumět strojování, olejování a mechaničení, tak mě bavit studovat to. Připravit všichni na dobrodružství! Doufat, že nedočkavá jste všichni moc moc jako já.

 
Pavel Šinkovec
(8.oddíl)

Milí jankovští kamarádi, již počtvrté se těším na našich společně prožitých 20 dní na tom „nej“ táboře. A kdože to ráčím být? Letos mi bylo (již!) 23 let. Studiu na pražské filozofické fakultě věnuji většinu svého času. Ne však všechen! Jsem rád všude, kde se něco děje – zní hudba, hraje se film, divadlo, či jen zajímavě povídá. Rád si dělám legraci ze sebe a (především) z druhých. K mým oblíbeným sportům patří chůze (na tramvajovou zastávku), surfování (na vlnách internetů) a kondiční sleeping. Co dodat víc? Snad jen – těšte se… 🙂

 
Katka Mrvová
(9.oddíl)

Ahoj Jankováci, jmenuji se Katka, je mi 22 let, bydlím v malé vesnici kousek za Brnem a již třetím rokem studuji na Mendelově univerzitě v Brně. Volný čas nejraději trávím u koní, miluji sport a pohyb, ráda čtu a zajímám se o grafiku a umění. Na Jankov se vydávám, s roční pauzou, již po třetí a tentokrát jako oddílová vedoucí starších děvčat. Tak doufám, že si to spolu letos pořádně užijeme a jako každý rok bude zase na co vzpomínat.

Tak ahoj v červenci!

   

Kája Fričová
(9.oddíl)

Ahoj všem Jankovákům a Jankovačkám!:)

Mé jméno je Karolína (Kája) a letos jsem postoupila jako vedoucí z první kategorie do druhé. Těším se na společně strávený čas, který si zaručeně (jako každý rok!) nadmíru užijeme! 🙂 Abychom se trochu seznámili ještě před táborem, prozradím na sebe pár informací. Jsem z Prahy a letos bych ráda nastoupila na vysokou školu. Nebráním se žádným sportům ani výtvarným činnostem 🙂 Však sami poznáte, co všechno spolu můžeme zažít;)

   

Václav Liška
(10.oddíl)

Ahoj kamarádi,

jmenuji se Václav Liška a jsem 22 let stár, tedy vlastně spíše mlád. Mám rád turistiku, cykloturistiku, železnici, přírodu, ale hlavně zábavu a legraci. Třetím rokem pracuji u Českých drah. Na Jankov letos mířím potřinácté, ale těším se úplně stejně, jako když jsem jel poprvé, popáté, či podesáté… 🙂 I letos povedeme s mým věrným spoluoddílákem Petrem desátý oddíl, pro který máme připraveno celou řadu nových, neokoukaných a legraci přinášejících her. Tak ahoj za pár dní pod horou Fudži! 🙂

   

Přécík
(10.oddíl)

Ahoj jankováci, zejména borci z 10. oddílu! Jmenuji se Petr a „desítku“ povedu společně s dlouholetým táborovým parťákem Václavem. Nedočkavě vyhlížím oněch dvacet letních dní, které společně strávíme na táboře. Kde jinde se dá taky zažít tolik dobrodružství, legrace a přátelství? Se všema správnýma chlapama, kterým není cizí pojem kamarádství, fair-play a nezaleknou se dobrodružství, se těším na viděnou, tentokrát v Japonsku!

   

Maňána
(11.oddíl)

Koničiwa milí táborníci! Jmenuju se Anička – Mañana a letním jankovským dobrodružstvím jsem se nechala zlákat letos již počtvrté. Jsem věčná studentka, také příležitostná učitelka a mou velkou zálibou jsou cizí jazyky, především španělština. Ale často vyrazím i za sportem a jakmile jen to jde, poznávám ráda cizí kraje. A protože v Japonsku, kam se letos vydáme, jsem ještě nebyla, nemůžu si nechat letošní tábor ujít! Sajonara a budu se na vás těšit!

   

Klára Hájková
(11.oddíl)

Kon’nichiwa,

mé jméno je Klára a letos mám s Maňánou na starosti nejstarší slečny. Je mi 22 let a jsem studentkou UK. Už se těším na super 20 dní, které strávíme v duchu japonské kultury, bojového umění a také po stopách proslulých Gejš. Máme pro vás nachystáno spoustu zábavy, tak už pomalu balte kufry a brzy na viděnou na Jankově!!! 🙂

   

Jiří “Jōji“ Janecký
(12.oddíl)

Konnichiwa přátelé, jmenuji je Jirka a je mi 28 let. Na táboře jsem nějaký ten rok nebyl, ale v útlém dětství jsem táborů absolvoval nemalé množství a dodnes na ně velice rád vzpomínám. Protože pojedu letos na Jankov poprvé, rád bych se představil trochu podrobněji. Svá studia jsem dokončil před čtyřmi lety na ČVUT, kde jsem se věnoval multimédiím – to je vlastně všechno, co dneska můžete vidět na internetu – ale k srdci mi nejvíce přirostlo video a zvuk. Obojí se nakonec stalo i mým povoláním. Ke škole a žákům mám stále dost blízko, jsem totiž učitel a ve volném čase spolupracuji s domem dětí a mládeže, kde v nahrávacím studiu občas něco vyrobíme. S mladými lidmi se tak setkávám prakticky každý den. Baví mě rozvíjet jejich zájmy a rád sleduji jejich další úspěchy. Možná bychom mohli na táboře spolu něco kratičkého vyrobit, no ne? J Letošní léto pro mě bude takový velký táborový comeback a o to víc se na vás všechny těším!

   

Gregy
(12.oddíl)

Ahoj Jankováci, říkají mi Gregy a na Jankov jezdím od svých sedmi let. Letos podruhé vyrážím za letním dobrodružstvím na II. turnus. Studuji dva různé obory (ekonomiku a management sportu) a zároveň pracuji jako manažer. Ze všeho nejvíc mě baví bojové sporty. Tentokrát povedu 12. oddíl s Jirkou a už se těším na super léto v „Japonsku“!