Vedoucí našeho mexického městečka

06.Červenec 2014

Během letošního horkého mexického léta na Vás budou dohlížet a starat se o Vaši zábavu a program následující obyvatelé městečka Jancapulco:

 

Vedoucí 2014
Petr Přecechtěl
(hlavní vedoucí)
Vedoucí 2014
Míša Machačová, Doňa Bailando
(zástupce hlavního vedoucího)

Milí táborníci, rok se s rokem sešel a čeká nás skvělé léto na II. turnusu na Jankově? Jmenuji se Míša Machačová a stejně jako v předchozích letech budu zastupovat hlavase Petra Přecechtěla. Pro všechny malé i velké táborníky už tradičně zajišťuji všechno, co potřebují ke svým hrám, a podílím se na organizaci celotáborového programu. Mimo tábor pracuji jako učitelka jazyků na jedné pražské průmyslovce a ze všeho nejvíc mě baví tancování, knížky a filmy.

Vedoucí 2014
Petr Volevecký, Don Pedro Volientés de Roztyla
(programový vedoucí)

Hola Amígos! Jmenuji se Petr Volevecký a na náš skvělý druhý turnus jezdím již od roku 1997. Stejně jako minulý rok i v tom letošním budu pomáhat všem dospělým i menším kamarádům s organizací táborového programu, dominant a s focením úžasných chvil, které na táboře spolu prožíváme. U táborového ohně rád zmáčknu pár akordů na kytaru a pro letošní rok jsem si dovolil i zrežírovat pro všechny táborníky jedno divadelní představení. Těším se, že se s vámi, táborníci, již brzo potkám na Jankově. S ostatními se budu potkávat denně na našem facebooku, případně zde na webových stránkách. Už se na vás na všechny moc těším.
 

Vedoucí 2014
Jiřinka Ludvíková, Doňa Manzanilla Sanitaria
(zdravotnice)

Ahoj, jmenuji se De Manzanilla Sanitaria a 10 dní budu vaše léčitelka a šamanka. V okolních lesích budu pro vás sbírat léčivé byliny a hledat nejlepší meducínu na všechny vaše neduhy:) Už se na vás moc těším, protože Jankov je jako můj letní domov a jezdím tam moc ráda už spoustu let. Pevně věřím, že si to zase ve zdraví všichni užijeme.

Vedoucí 2014
Dáša Zelená, Doňa Adelita
(zdravotnice)

Milí Jankováci, letos s vámi jedu poprvé, ale už se moc těším na naše letní dobrodružství. 🙂 Jmenuji se Dáša, mám dvě děti a bydlím v Praze. Pracuji jako fyzioterapeut ve zdravotnickém zařízení Ministerstva vnitra a na marodce se budu starat o malé i velké táborníky. Mám ráda přírodu, zvířata, hudbu, chodím na řecké a balkánské tance.
 

Vedoucí 2014
Jana Střelcová, Doňa Mitzi
(zdravotnice)

Zdravím všechny táborníky! Jmenuji se Jana Střelcová a po mateřské dovolené se těším zpět mezi Jankováky ? Ráda se o vás budu starat na marodce, když vám nebude nejlépe, ale přeju si, a hlavně vám, aby těchto situací bylo co nejméně! Raději vás budu hlídat u bazénu jako plavčík 🙂 Mimo tábor trénuji atletickou přípravku na Spartě a jako relax mám své dvě dcery.
 

Vedoucí 2014
Lucie Hradecká
(zdravotnice)
Vedoucí 2014
Aleš Chaloupka, Don Aldos
(sportovní instruktor)

PŘÁTELÉ A KAMARÁDI! Na základě nesmírně těžkého výběrového řízení (zastydlou pubertu zvolna nahrazuje přicházející senilita) a v rámci omlazení kolektivu se vracím do pozice SPORŤÁKA. Jako nejdéle sloužící vedoucí jako jediný pamatuji šíleného vedoucího Janebu, který kdysi hledal ztracené děti po okolí (po něm je pojmenován dětmi tak zbožňovaný šílený závod kraťoučký vycházkový výletíček). Pro mé zařazení v táborovém kolektivu mne dále předurčila charakteristická celoživotní nenávist ke sportu, turistice (cestování vůbec) a hrám jako takovým…. Celé to korunuje vyložený odpor k práci s dětmi 🙂 … Schválně, jak by to řekl šmoula Mrzout? Takže PŘÁTELÉ A KAMARÁDI, pojeďte s námi letos rádi…
 

Vedoucí 2014
Petr Jedlička, Don Pedro Abetito
(sportovní instruktor)

Ahoj táborníci, jmenuji se Petr Jedlička a po loňské premiéře v roli sporťáka jedu v této pozici pro velký úspěch znovu 🙂 V letošním roce se můžete těšit na spoustu skvělých a nezapomenutelných zážitků, protože vše, co se týká sportu, jsme pro vás vymýšleli s Aldou Chaldou 🙂 Už teď se těším na báječná dobrodružství, olympiádu a další super aktivity, které si spolu na letošním mexickém Jankově užijeme!

 

Vedoucí 2014
Martin „Chris“ Liška
(volný vedoucí)

Zdravím všechny mexický vesničany do obce Jankapulco. Mám po čertech dobrou zprávu. Podařilo se mi sehnat šest chlapů na pomoc a za pár dnů vyrážíme od nás – ze západu – dostat se na kobylku tomu prašivýmu opossumovi Calverovi! Říkají mi Chris, ale doma jsem Martin, nebo Lišák a naší nehostinnou prérií se spolu se svou kobylou vláčím už čtvrt století. Mám rád techniku a železnici. I když nás – kovboje – ten ocelovej krám pomalu ze západu tlačí ven, čas od času se v Dallasu rád svezu na mašině. Je to fajn, možná, až na konci léta pověsím kolt na hřebík, zase se k tomu vrátím a budu mašinfírou. Mám rád hudbu a dost často i svůj revolver vyměním za nějakej hudební nástroj. Mám taky motorový kolo, co jsem před časem koupil v Bostonu od jednoho Angličana. Občas na něj z tý mojí hajtry přesednu, jezdí totiž trochu rychlejc. Těším se na vás muchachos y muchachas, sejdeme se v Jankapulcu a užijeme léto plný dobrodružství a náramný legrace!
 

Vedoucí 2014
Pavel „Harry“ Stružka
(volný vedoucí)

Ahoj, jsem Pavel, je mi 41let a pracuji na kriminálce v Praze. Na Jankov jedu letos po třinácté a budu se starat, aby všechno fungovalo, tak jak má, nebo stálo tam, kde má. Rád sportuji, cvičím a těším se, že si ten letošní mexický tábor užijem 🙂
 

Vedoucí 2014
Radek Novotný, Don Camarero
(volný vedoucí)

Hola chicos, moje jméno je Radek Novotný a letos pojedu na Jankov už po třinácté. S některými vedoucími se znám velice dobře a jsou mými kamarády. Některé ještě neznám, ale věřím, že se tak stane. Na táboře se starám o logistiku, což znamená, že odvezu cokoli z bodu A do bodu B. Jako záliby uvádím cykloturistiku, hru na kytaru a lyžování. Ale to, doufám, letos v Mexiku nehrozí!
 

Vedoucí 2014
Martin Hynek, Don Tranquilo
(volný vedoucí)

Zdravím všechny companeros, již po několikáte budete mít tu čest mě vídat letos na Jankově. Přiznávám, loni jsem měl menší přestávku, musel jsem zůstat a pomáhat ve svém pueblu (starat se o mé ovejas a pomáhat jim s technickými problémy) a pak se ještě zúčastnit tajné mise. Teď už ale můžu říct, o co vlastně šlo. Byl jsem vyslán do dalekých krajin, abych ověřil co je pravdy na řádění toho odporného gringa Calvery. Bohužel vše, co o něm víme, je pravda a tak jsem se rozhodl pomoct chlapíkovi jménem Chris, kterého jsem potkal u nás v pueblu. Snad se nám podaří sehnat dost odvážných jedinců z vašich řad, abychom se tomu psu Calverovi postavili. Adiós verano!
 

Vedoucí 2014
Míša Augustinová, Doňa Miguela de Brisa
(1. oddíl)

Ahojky taťkové a mamky. Jmenuji se Míša, je mi 39 let a jsem „zasloužilá“ mamka dvou dcer.
(Jedna těžká šestnáctiletá puberťačka 😀 a druhá ještě moje šestileté miminko) Takže zkušenosti s dětmi, zvláště s malými holčičkami určitě mám a pevně věřím, že Vaše děti budou v těch nejlepších rukou a budu o ně pečovat jako o vlastní. Na Jankov jedu sice poprvé, ale již jsem jako oddílová vedoucí byla kdysi na jiném táboře. Pracuji již skoro 20 let jako policistka. Určitě mezi mé největší záliby patří rodina a naše jorkšírka Sendynka, ráda sportuji, mám ráda legraci, ruční práce, ráda vařím a pevně věřím, že všechny holčičky budou spokojené a budou mít jen ty nejlepší vzpomínky na Jankov 2014.
 

Vedoucí 2014
Martina Hladová, Doňa Margarita
 (1. oddíl)

Ahoj táborníci, mé jméno je Martina Hladová, je mi 22 let a studuji na fakultě filosofické v Plzni. Ráda čtu, chodím hodně na procházky, kreslím a hraju na klavír. Na Jankov se těším celý rok! V minulosti jsem tu pár let strávila jako dítě, později jako praktikantka a letos společně s vámi zažiji svou premiéru jako oddílová vedoucí 1. oddílu. Věřím, že společně s Míšou a praktikantkou Luckou pro vás vytvoříme zábavný program a užijeme si léto mezi bandity!
 

Vedoucí 2014
Lucka Zemanová, Doňa de Lucinna
 (1. oddíl)

Ahoj, jmenuji se Lucka a je mi 16 let. Na Jankov jsem jezdila jako dítě sedm let a letos se mi naskytla příležitost jet poprvé jako praktikantka. Studuji na Gymnáziu Oty Pavla první ročník střední školy. Mám ráda tanec, hudbu, divadlo či četbu. Už se moc těším na veškerá dobrodružství, která spolu na Jankově zažijeme.

Vedoucí 2014
Iva Procházková, Doňa Pequeňa 
(2. oddíl)

!Hola amigos! Jmenuji se Ivča a po tomto světě chodím už 22 let. Moc ráda čtu, sportuji a fotím. Navštěvuji třetím rokem Technickou fakultu na ČZU. Prázdniny bez Jankova si nedovedu představit, také už pojedu po šesté. Opět, jako v minulých 2 letech, budu mít na starost nejmenší „muchachos“ a moc se těším, jak spolu budeme zase dovádět a zažívat spoustu dobrodružství. Jsem usměvavá a veselá „chica“ a na nudu se mnou rozhodně není čas. !Hasta luego!
 

Vedoucí 2014
Jitka Jaroměřská, Doňa Victoria Marquéz
(2. oddíl)

Ahojte, jmenuji si Jitka Jaroměřská a právě dokončuji bakalářské studium na Policejní akademii. Krásným završením tohoto období budou letošní jistě nezapomenutelné 3 týdny na Jankově. Na tábor jedu podruhé a tentokrát k malým rošťákům do druhého oddílu. Těším se ještě víc než loni, takže věřím, že si to společně maximálně užijeme a budeme mít zase na celý rok o krásné vzpomínky postaráno;)
 

Vedoucí 2014
Petr Linhart, Don Pepe
(2. oddíl)

Zdravím! Jmenuji se Petr Linhart a studuji obor informační technologie. Mám rád hlavně kolektivní hry, nejlépe pohybové. Nepohrdnu ani dobrou knížkou nebo filmem. Letos jedu poprvé jako praktikant, tak doufám, že se všechno vydaří. Na tábor se stejně jako všichni moc těším a jsem přesvědčený, že si to všichni pořádně užijeme!
 

Vedoucí 2014
Karolína Fričová, Doňa Casia
(3. oddíl)

Hola amigos! Ráda bych se vám všem krátce představila! Jmenuji se Karolína, je mi 19 let a mezi mé záliby patři voleibol, baloncesto, ale i lectura. Este ano, neboli letos jsem odmaturovala na přírodovědném gymnáziu a mé kroky budou směřovat na medicínu. Na náš excelente tábor jezdím už delší tiempo a ráda si s vámi zahraji nějaké juegos! Můžeme i něco vyrobit, ať už to budou věci v podobě animales či decorar camisetas. Táborový čas není tak dlouhý, abychom todo zvládli, ale to nejlepší na vás doslova espera!!!
 

Vedoucí 2014
Marcela Havrlíková, Doňa Juana
(3. oddíl)

Milí táborníci, jmenuji se Marcela Havrlíková a jsem studentkou magisterského programu na Policejní akademii ČR v Praze. Je mi 25 let a baví mě literatura i sport a ráda trávím čas s přáteli. Na Jankov jedu poprvé, ale už se moc těším na super léto ve společnosti malých tábornic ze 3. oddílu. 🙂
 

Vedoucí 2014
Linda Leová, Doňa Lila Perroni
(3. oddíl)

Milí Jankováci, jmenuji se Linda Leová, je mi 15 let a studuji na Obchodní akademii v Neveklově. Jankova jsem se jako dítě zúčastnila již vícekrát, avšak jako praktikantka letos pojedu poprvé. Mezi mé zájmy patří hra na klavír, sport, hudba a tanec. Věřím, že se nám tábor jako vždy vydaří a užijeme si každý moment strávený na tak skvělém místě.
 

Vedoucí 2014
Tereza Bejšovcová, Doňa Cuffinos
(4. oddíl)

Ahoj, milí táborníci! Jmenuji se Terka, ale většina mne oslovuje Cufino =) Mám vystudovanou uměleckou školu a momentálně jsem zaměstnaná ve státní správě. Na Jankov jezdím odmalička, letos to bude již popatnácté. Což dokazuje, že náš tábor se zaryje hluboko do srdce každého, kdo se rozhodl jet s námi za velkým dobrodružstvím a zábavou. Už se na vás moc těším, Adiós!

Vedoucí 2014
Pavel „Chico“ Frič
(4. oddíl)

Ahoj táborníci! Jmenuji se Pavel, je mi 19 let a Jankov je dlouholetou nedílnou součástí mého života. Do pozice vedoucího jedu poprvé a doufám, že si budeme rozumět. Mezi mé zájmy patří hra na kytaru, zpěv a ze všeho nejvíce sport. Jsem společenský a mám rád zábavu každého typu. Těším se na vás a doufám, že si letošní tábor užijeme jako vždy!
 

Vedoucí 2014
Radek Zolich, Coatl de los Cuevas
(4. oddíl)

Ahooj!!! Jmenuju se Radek, je mi 17 let a studuju na Gymnáziu Budějovická, zaměření na španělský jazyk. Na tábor jedu poprvé jako praktikant a celkově již po sedmé. Miluju všechny letní sporty i tradiční jankovské hry. Doufám, že si společně užijeme 20 dni zábavy a už se na vás všechny těším.
 

Vedoucí 2014
Bára Nováková, Doňa Barborita
(5. oddíl)

Buenos días! Jmenuji se Bára, studuji Pedagogickou fakultu v Praze a na táboře oslavím své 20. narozeniny. Mezi moje zájmy patří sport, četba a lenošení u filmů ;). Toto léto budu bojovat s Kalverou společně s 5. oddílem a doufám, že to spolu úspěšně zvládneme. Už se na vás moc těším! Adiós!!
 

Vedoucí 2014
Karolína Stránská, Doňa Leoníta
(5. oddíl)

Ahoj! Jsem Karolína a je mi 20 let, studuji učitelství a mým největším koníčkem je hudba. Kromě toho si ráda v létě vyrazím za sluníčkem k vodě či na hory, v zimě zajezdím na snowboardu a ve volném čase čtu, sleduji seriály nebo jen tak lenoším. 🙂 Na táboře mám letos svou první směnu a moc se na ni těším. Určitě to s holkama zvládneme a moc si to užijeme! 🙂
 

Vedoucí 2014
Mája Úlehlová, Doňa Marcía
(5. oddíl)

Ahoj všichni!! Jmenuju se Mája a je mi 17. Ráda dělám blbiny a jsem pro každou srandu. Nejvíc miluju divadlo, hudbu, přírodu. Hraju na klavír, na bicí a ráda zpívám. Na Jankov jsem jela poprvé, když mi bylo 10 a od té doby na těchto nejlepších 20 dní v roce nedám dopustit! Letos pojedu poprvé jako praktikantka, tak doufám, že si spolu užijeme spoustu legrace a budeme mít na co vzpomínat :)“
 

Vedoucí 2014
Pavel „Lee“ Šinkovec 
(6. oddíl)

Třetím rokem za sebou se nemůžu dočkat výjimečné atmosféry jankovského tábora! Po ten nepodstatný zbytek roku mimo něj jsem dvaadvacetiletým studentem FFUK. Nejen ve škole mě krom jiného baví dozvídat se zajímavé věci o historii, společnosti, filmové a hudební scéně, a pak tyto nové poznatky někomu se zaujetím sdělovat. Tu a tam si vyrazím na kole, či udělám pár temp v bazénu, o kariéře profesionálního sportovce jsem však již delší dobu neuvažoval. Více info pak kdykoliv na táboře. Zatím se mějte, Jankováci! 🙂
 

Vedoucí 2014
Štěpán Frydrych, Don Diego de Vargas 
(6. oddíl)

Ahoj, jmenuji se Štěpán Frydrych a je mi 21 let. Studuji druhým rokem sociální pedagogiku a teologii na VOŠ Jabok. Já, můj kolega vedoucí Pavel a praktikant Vojta jsme si pro vás připravili oddílový program, který je plný zábavy, poučení a zážitků. Věřím, že se nebudeme nudit a naopak se skvěle pobavíme a tábor si všichni společně užijeme.
 

Vedoucí 2014
Vojta Drobný, Don Filiberto 
(6. oddíl)

Ahoj, mé jméno je Vojta Drobný, žiji na Praze 9 a studuji na Gymnáziu Jiřího Gutha-Jarkovského na Praze 1 v pátém ročníku osmiletého gymnázia. Mezi mé zájmy patří sport, počítače a letectví, zajímám se také o vesmír a počítačové technologie. Na Jankově jsem byl sedmkrát jako dítě a tábor jsem si velice oblíbil. Letos poprvé jedu jako praktikant, na což se velice těším. Jankov je pro mě příležitost, jak si užít spoustu legrace a poznat hodně nových kamarádů. Tak na Jankově!
 

Vedoucí 2014
Klára Hájková, Clarita Suzelly Gonzáles
(7. oddíl)

Ola Amígos a Seňoritas!!!
Mé jméno je Klára a letos budu Doňou 7. oddílu spolu s Kamčou. Je mi 21 let, momentálně jsem pracující, ale v brzké době bych se měla stát opět studentkou :). Ráda sportuji, maluji a zpívám. Už se na vás na všechny moc těším, užijeme si spolu spoustu zábavy. Těším se, až ráno vstaneme pod „jankovským mexickým sluncem“, odpoledne si odpočineme u siesty a večer oslavíme pořádnou fiestou. Tak už připravte kufry, protože se nám to pomalu blíží a na Jankově Hasta Luego!:)
 

Vedoucí 2014
Kamila Kovářová, Karmelita Chokita
(7. oddíl)

Hola kamarádi! Jmenuji se Kamila, je mi 27 let a vystudovala jsem sociálně-pedagogickou školu. Jako oddílová vedoucí šťastné sedmičky se už teď moc těším na tři týdny plné legrace, které nás čekají. Letošní prázdniny budou ty nejlepší, protože náš nabitý program, plný her a kreativních činností, vám přinese spoustu nezapomenutelných zážitků strávených v prima partě v krásném prostředí Jankovského tábora. Společně se statečnými kovboji i krásnými seňoritami prožijeme dobrodružství jako tenkrát v Mexiku. Tak hurá na Jankov!

Vedoucí 2014
Martin Okénka, Don Pedro Martínez 
(8. oddíl)

Ahoj táborníci, jmenuji se Martin Okénka a s Vojtou povedu 8. oddíl. Na tábor s vámi jedu teprve podruhé, ale Jankov je vysoce návykový, stačí jednou ochutnat a celý rok nemyslíte na nic jiného. Tedy, výjimečně mě z rozjímání o táboře vyruší práce do školy. Studuji čtvrtým rokem na fakultě strojní, ČVUT. Případně, ale to jen velmi mimořádně, se nechám unést svými zálibami – ať už je to lyžování, pěší turistika, lezení nebo cokoli blíže či vzdáleně spojeného s horami. Rád také jezdím pomáhat na různé dobrovolnické projekty po Evropě, ale to jen když se mi v programu náhodou objeví třítýdenní mezera. Tenhle problém ale Jankov, jak se zdá, do puntíku vyřešil. Těším se na vás, ahoj 🙂
 

Vedoucí 2014
Vojta „Bernardo“ Hlavačka
(8. oddíl)

Ahoj přátelé, jmenuji se Vojta Hlavačka, je mi 24 let a na Jankov jezdím už od malička, letos se chystám už po 7 jako vedoucí. Stále studuji na ČVUT, kde studuji počítače. K mým koníčkům patří především sport, hlavně kolo, lyže, plavání a sem tam horolezectví. Doufám, že se těšíte na tábor stejně jako já. Určitě si totiž nenecháme ujit puťák na novém místě, spoustu her v lese, v bazénu i na všech krásných přilehlých místech tábora. To mi připomíná i celodenní výlet, který pro náš oddíl pravé vymýšlím.
Doufám, že budeme skvělá parta jako každým rokem 🙂
 

Vedoucí 2014
Míša Mašková, Doňa Chicquita
(9. oddíl)

Ahoj kamarádi, jmenuji se Míša Mašková a je mi 29 let. Na Jankov se chystám potřetí a už se moc těším, jak prožijeme krásné tři „mexické“ týdny. Letos s Jíťou Plzákovou budeme mít na starost slečny z 9. oddílu a určitě prožijeme spoustu nových dobrodružství. Zahrajeme si skvělé hry, které pro vás máme připravené, a také si něco pěkného vyrobíme.
 

Vedoucí 2014
Jitka Plzáková, Doňa Tetona 
(9. oddíl)

Ahojky, jmenuji se Jitka, je mi 23 let a jsem studentkou 1. LF UK. Jako vedoucí jedu na Jankov počtvrté, předtím jsem jezdila jako praktikant a řadu let také jako dítě, takže se dá říct, že je to taková moje „srdcovka“. 🙂 Mnozí táborníci si mě jistě pamatují jako vedoucí hlavně u těch nejmenších, ovšem letos jsem se rozhodla zakusit dobrodružství na Divokém Západě se staršími kamarády:) Ačkoli se teď celoročně věnuji hlavně medicíně, mám i jiné záliby, mezi které patří nejen tábor, ale také hraní her, sport, hudba a turistika. V podstatě se nebráním žádnému dobrodružství, pokud se prožívá s partou dobrých kamarádů. Pevně věřím, že letos takovou partou budeme a tábor si spolu náramně užijeme!:) Už se moc těším, páčko v létě!!!

Vedoucí 2014
Petr Přecechtěl Junior, Don Pedro Chupamerez 
(10. oddíl)
 
Vedoucí 2014
Václav „Britt“ Liška 
(10. oddíl)

Ahoj kamarádi,
jmenuji se Václav Liška a po světě se potuluji 21 let. Mám rád železnici, hudbu, přírodu, cykloturistiku, ale především hry a legraci. Školní dveře se za mnou zavřely před dvěma léty a nyní pracuji u Českých drah. Na Jankov se letos chystám dvanáctým rokem. Ostatně, kam jinam bych v létě jel, než právě sem.:-) Společně s mým bezva kamarádem Petrem letos povedeme desátý oddíl a už nyní můžeme slíbit, že si společně užijeme dvacet krásných, ale především zábavných dnů a večerů na našem milovaném táboře. Tak ahoj na Letné!
 

Vedoucí 2014
Petra Rybáčková, Doňa Pedra de Goméz 
(11. oddíl)

Ahoj, jmenuji se Pedra de Gomez a narodila jsem se před 26 lety. To však nikdo ještě netušil, co se ze mě stane a kterým směrem se „vrtnu“. Mé kroky se vydaly cestou velmi klikatou a přes různé překážky došly konečně k cíli a já vystudovala Pedagogickou fakultu UK v Praze, obor speciální pedagogika a český jazyk. V současné době mě můžete spatřit i v pracovní době u dětí, protože pracuji v MŠ, kde se starám o nejmladší členy naší školky. Na tábor se těším nejen proto, že je to srdeční záležitost (přece jen 10 let je 10 let :)), ale především kvůli „svým“ nejstarším slečnám. S nimi je to už mnohem více o komunikaci a porozumění a já tuhle práci fakt miluju. Myslím si, že si se mnou a s Aničkou užijete hromadu zábavy a nudit se rozhodně nebudete :). Těšíme se na vás.
 

Vedoucí 2014
Anna Křenková, Maňána 
(11. oddíl)

Zdravím všechny Jankováky, tatínky i maminky,
zde jsou o mně pro letošek nějaké stručné novinky.
Že Maňana mi říkají, někteří už víte,
když budete čísti dál, důvod si domyslíte.
Na tábor již po třetí vydávám se směle,
spolu s Péťou Rybáčkovou jedenáctce v čele.
Náročný to pro mě rok, ve studiu další krok,
a s troškou štěstí, odvahy, snad za studiem do Prahy.
Co mám ráda, co mě těší? Španělština, túry pěší,
cestování, lezení, a na bruslích svezení.
Kdo chce zažít dobrodružství a kdo má rád zábavu,
ať vydá se s námi do Mexika, směr k jankovskému táboru!
 

Vedoucí 2014
Jakub „Vin“ Paleček 
(12. oddíl)

Jmenuji se Kuba, je mi 28 let a na Jankov jedu letos již po sedmnácté. Z toho jsem zažil tábor i pětkrát jako dítě. Mám rád všechny kolektivní sporty, které se dají na táboře hrát, ale stejně tak klidové zábavné hry, u kterých si na táboře i odpočineme a hodně se pobavíme, protože se moc rád směju. Těším se na všechny moc a na nové zážitky spojené s kolty proklatě nízko u pasu.
 

Vedoucí 2014
Lukáš Gregor, Don Gregyres 
(12. oddíl)

Jmenuji se Lukáš Gregor a na Jankov jezdím od svých sedmi let. Letos se ale poprvé chystám na II. turnus. Studuji a pracuji zároveň a ze všeho nejvíc mě baví bojové sporty. S Kubou Palečkem povedu 12. oddíl a už se těším na super léto v „Mexiku“!