Na letošní výpravě se o Vás budou starat

10.Červenec 2012
Petr Přecechtěl snr. – hlavní vedoucí
Ačkoli jezdím na tábory jako vedoucí více jak 35 let (a jako dítě ještě o něco více 🙂 ), stále mě to baví, neboť každý tábor je svým způsobem originál. Tábory a práce s dětmi jsou prostě součástí mého života a léto bez nich by bylo neúplné. Moc se těším na všechno, co jsme od ledna připravovali a věřím, že si tábor s „Jankováky“ skvěle užijeme. Petr Přéca (hlavas)

Míša Machačová – zástupce hlavního vedoucího
Ani se mi nechce počítat, kolikáté léto strávím na Jankově 🙂 Moc se těším na všechno, co nás letos čeká, a pro ty, kteří mě dosud neznají, jen pár informací… Je mi 38, učím češtinu a jazyky na průmyslovce v Panské a na táboře zastupuju Petra „hlavase“. Baví mě tancování, knížky, filmy a muzika. Tak ať nám to letos vyjde, Jankováci!

Jiřina Ludvíková – programový vedoucí
Ahoj, jmenuji se Jiřina a na Jankov jedu již podesáté, tentokrát na pozici programové vedoucí, což znamená, že budu mít na starosti koordinaci programů jednotlivých oddílů tak, aby tábor proběhl hladce a beze zmatků 😉 Mimo tábor pracuji v sociální oblasti a ve volném čase mě baví vše, co se může dělat v kolektivu dobrých lidí – sport, divadlo, hudba, turistika, cyklistika… Už se těším, až se na Letné uvidíme!

Andrea Zlochová – zdravotník
Ahoj, jsem Andy a o zdraví táborníků jsem se starala už minulý rok. Jsem povoláním zdravotní sestra. Už se moc těším na tři týdny plné zábavy a dobrodružství, které Jankov přináší…

Jitka Plzáková – zdravotník
Ahojky, jmenuji se Jitka, jsem studentkou 1. lékařské fakulty UK a letos se budu na táboře starat o zdraví všech dětí i dospělých. Na tábor jezdím již 11 let, z toho 6 let jako výchovný pracovník. Své zkušenosti z let uplynulých se budu snažit zúročit i ve své premiéře na marodce a doufám, že se letošní tábor obejde bez větších šrámů a my si ho tak budeme moci užít naplno. Už se moc těším! 🙂

Aleš Chaloupka – sportovní instruktor
… přes svého mladistvého ducha (nebo přicházející senilitu?) jsem nejdéle sloužícím jankovským vedoucím a jako jediný pamatuji na táboře osobní návštěvu Ernsta Thallmanna (tábor pak nesl jeho jméno) 🙂 Pro můj post v táborovém kolektivu mne předurčila charakteristická celoživotní nenávist ke sportu, turistice (cestování vůbec) a hrám jako takovým. Na tábory jezdím proto tak dlouho, protože nemám rád práci s dětmi…:-) Takže PŘÁTELÉ A KAMARÁDI, pojeďte s námi rádi….

Martin Liška – volný vedoucí / CETEH
Mé jméno je Martin, jsem 23 let stár a toho času svobodným pánem, sídlem v čerčanské obci při městu Benešov. Letos mám tu milou čest podílet se na přípravě celotáborové etapové hry. Pokud zrovna nespím uvnitř hory blanické, nebo netábořím s kamarády na Jankově, vedu železného oře, třeba i po úpatí našeho vrchu, na Vlašim a Trhový Štěpánov. Mezi zájmy mé, řadí se především hudba, a sic druhův veškerých, zejména pak hra na nástroje bicí a perkusní, dále jízda na motorovém koni, a práce s mladšími kamarády na táboře či školách v přírodě.. Hynu nedočkavostí po třech týdnech strávených zábavou, cestami a hrou v překrásné podblanické přírodě!

Pavel Stružka – volný vedoucí / technik
Ahoj, jmenuji se Pavel a stejně jako v minulých letech budu i letos technik, kutil, opravář, Pat a Mat, prostě „holka pro všechno“ 🙂 Budu se snažit, aby nám to společně celý tábor klapalo a vše fungovalo tak, jak má.

Radek Novotný – volný vedoucí / logistik
Jmenuji se Radek, je mi 50 a pracuji jako šenkýř v Parlamentu. Baví mě hra na kytaru, luštění křížovek, cyklistika a lyžování. Na tábory už jezdím přes 30 let, to to utíká… Těším se na vás, Jankováci!

Petr Volevecký – noční vedoucí / PR
Je mi 32 let a na II. turnus našeho tábora jezdím nepřetržitě od roku 1997. Letos budu mít na starosti zejména informace na našich webových stránkách, foto a videodokumentaci. Taktéž leží na mých bedrech dohled nad táborem v nočních hodinách. Budu se zároveň podílet na různých táborových dominntách, jako je CETEH, pouť, superstar, táboráčky a další. Mimo tábor učím na vysoké škole, hraju na kytaru a žádný sport mi není cizí.

Anička Malátková – noční vedoucí / IT
Já budu letos věrným partnerem a pomocníkem Petra Voleveckého, a to jak při dokumentování nezapomenutelných zážitků, tak při hlídání vašeho klidného nočního spánku. Jistě si užijeme spoustu skvělých zážitků a zábavy. Už se těším, co tam vyvedem 🙂

Martina Jiroušková – 1. oddíl
Jmenuji se Martina, je mi 20 let a studuji biochemii na VŠ. Na Jankov jsem jezdila od první třídy, letos budu druhým rokem vedoucí. Mám ráda sport všeho druhu, čtení, cestování a samozřejmě Jankov! Společně s Kačkou Mrvovou a Kájou Fričovou se budu starat o úplně nejmladší a už se moc těším, jak si to spolu všichni užijeme :-). Tak ahoj na Jankově!

Kateřina Mrvová – 1. oddíl
Ahoj, mé jméno je Kačka, je mi 19 let a letos jsem úspěšně složila zkoušku dospělosti na střední škole polygrafické, obor Reprodukční grafik pro média. Ale dle mého názoru i názoru okolí, mi to moc nepomohlo :-D. Po prázdninách nastupuji na Mendelovu Univerzitu v Brně. Pocházím z malého místa kousek od Brna, ráda jezdím na koni a v zimě se věnuji jízdě na snowboardu. Baví mě pracovat s dětmi, počítačová grafika a miluji jídlo.

Karolína Fričová – 1. oddíl
Jmenuji se Karolína, bydlím v Praze na Břevnově a je mi 17 let. Jsem studentkou gymnázia Arabská s přírodovědným zaměřením a mezi mé zájmy patří volejbal, basketbal a plavání. Na Jankov jezdím již nějakou chvíli a doufám, že zážitky a zkušenosti získané v dětských letech se odrazí v mojí práci s dětmi. Jako každý rok se na tábor velmi těším, na kolektiv dětí a vedoucích, i na krásné prostředí.

Iva Procházková – 2. oddíl
Ahoj táborníci! Jmenuji se Ivča a letos budu mít na starost rytíře z 2. oddílu. Je mi 20 let a na tábor jedu letos počtvrté, poprvé jako vedoucí. Studuji vysokou školu Zemědělskou – Technickou fakultu. Jezdím na kole a zajdu i na nějaký dobrý koncert. Mám ráda smích, a tak si myslím, že o zábavu nebude nouze. Už se moc těším, až spolu budeme hrát spousty her. Určitě si u toho užijeme hodně legrace.

Honza Jiroušek – 2. oddíl
Jmenuji se Honza a jsem kluk jako každý jiný. Studuji střední průmyslovou školu a sport, to je moje 🙂 Rád se bavím a jsem pro každou legraci. Na Jankov jezdím pravidelně od svých 7 let a letos jedu po kratší odmlce jako vedoucí druhého oddílu.

Tereza Coufalová – 3. oddíl
Ahoj milí táborníci! Jmenuju se Terka, ale všichni mi říkají Cufino. Je mi 21 let a mám vystudovanou Střední uměleckou školu. Mám ráda malbu, kresbu, pc grafiku, zábavu, pozitivní lidi a zvířátka. Na tábor letos jedu po dvanácté, z toho po páté jako výchovný pracovník. Tento rok budu mít na starosti malé princezny 3.oddílu. Už se těším nejenom na vás, ale na úúplně všechny Jankováky, včetně skvělého programu, dominant a cetehu! Mějte se krásně, uvidíme se 19.7. 🙂

Pavel Šinkovec – 3. oddíl
V mém občanském průkazu stojí, že mi je 20 let, a na fotce byste mohli spatřit obrýleného, černovlasého kluka. Když se rozdávalo nadšení pro sporty, zřejmě jsem stál ve špatné frontě. Čím ovšem žiji, je historie. Nejen, že ji studuji a mám jí plnou knihovnu, ale sbírám také historické relikvie. Krom toho jsem vášnivý fanoušek dobrých filmů a hudby, kterou rovněž provozuji aktivně.

Karolína Vacínová – 3. oddíl
Ahoj, jmenuji se Karolína a bydlím v malé vesničce nedaleko Prahy. Studuji na Střední průmyslové škole v Panské, obor technické lyceum. Ve volném čase, kterého opravdu není moc, trénuji malé akvabelky, věnuji se svým třem psům a hlavně se bavím. Ze sportů mě nejvíce baví plavání a taky všechny „míčovky“, co existují. Táboru zdar a jankovskému zvlášť! Těším se na vás 🙂

Michal Křeček – 4. oddíl
Ahoj, jmenuji se Michal a na Jankov jedu jako vedoucí poprvé. Přesto už se moc těším na všechny Jankováky, protože je to určitě ten nejlepší tábor široko daleko 🙂 Je mi 21, studuji na vysoké a mojí největší vášní je surfing. Rád cestuji, čtu komiksy, koukám na japonské animované seriály a hraji na kytaru.

Štěpán Frydrych – 4. oddíl
Ahoj, jmenuji se Štěpán, je mi 19 let a právě jsem ukončil SPŠ Třebešín. Tento rok mám 4. oddíl. K mým zájmům patří sport, knížky a dobrá muzika. A samozřejmě Jankov, kam jezdím už odmala. Už se těším, jak si s klukama z oddílu užijeme skvělých celých 20 dní tábora!
Míša Mašková – 5. oddíl
Na Jankov sice jedu poprvé, ale moc se těším, protože mě baví práce s dětmi, sport a outdoorové aktivity, vyrábění všeho možného z různých, i netradičních, materiálů, čtení a hlavně legrace. Je mi 27 a pracuji jako sociální terapeut a lektor primární prevence.

Klára Hájková – 5. oddíl
Ahoj! Jmenuji se Klára a je mi 19 let. Vystudovala jsem školu Veřejnosprávní činnosti v Neratovicích. Moje koníčky jsou sport, zejména krasobruslení, které i trénuji, malování, zpívání a spousta dalších :). Na Jankov jezdím už pár let, ale tento rok jedu poprvé jako vedoucí. Doufám že si spolu užijeme v tomto roce spoustu zábavy, sluníčka a krásných dnů. Už se moc těším! 🙂

Martin Jansen – 6. oddíl
Jmenuji se Martin a na Jankov pojedu v týmu vedoucích po třetí (jako dítě jsem tam byl 11x). Studuji vysokou školu ekonomickou a rád hraju fotbal a jiné míčové hry. Už se moc těším na letošní rytířské téma, které se jistě bude všem táborníkům líbit!

Honza Kaloš – 6. oddíl
Ahoj Jankováci, jmenuji se Honza a studuji střední strojní – elektrotechnickou školu. Na Jankově nejsem nováček, vždycky bývám dobře naladěn, přátelský k dětem i dospělým, podle potřeby pracovitý 🙂 a nikdy neztrácím smysl pro humor.

Markéta Štětinová – 7. oddíl
Ahoj kamarádi, mé jméno je Markéta a bydlím nedaleko řeky Sázavy, v obci Čerčany. Většinu času trávím ve škole, ale pokud se najde volná chvilka, ráda kreslím, jezdím na in-linech nebo procházím ZOO. Letos se na Jankov chystám jako vedoucí 7. oddílu. Už se na vás, holky, moc těším!

Anna Křenková – 7. oddíl
Ahoj, jsem studentkou Jihočeské univerzity, obory španělština a literatura. Mám ráda cestování a dobrodružství a mnoho let jsem jezdila na skautské tábory. Ale protože „moje“ děti už vyrostly, nechala jsem se letos zlákat líčením skvělých zážitků a vyrážím jako vedoucí poprvé na Jankov, kde se společně s Maky postaráme o co nejzábavnější třítýdenní program pro 7. oddíl. Těším se a nepochybuji o tom, že si to všichni výborně užijeme!:-)

Petr Přecechtěl jnr. – 8. oddíl
Ahoj všem Jankovákům, zejména klukům, kteří letos budou v 8. oddíle, protože právě s vámi si budeme užívat báječných 20 dní tábora. Společně s Vaškem Liškou jsme si pro vás připravili hry nové i osvědčené a těším se, jak si je spolu zahrajeme. Petr „Přécík“ junior

Václav Liška – 8. oddíl
Ahoj Jankováci. Je mi 19 let a v letošním roce jsem úspěšně ukončil Střední školu elektrotechniky a strojírenství. Mám rád železnici, hudbu, motorismus, cestování – ať již pěšky, nebo nějakým dopravním prostředkem, a další aktivity, při kterých se dá zažít spousta legrace. Nyní jsou přede mnou poslední prázdniny a po nich nastupuji k Českým drahám. Na Jankov jedu již devátým rokem, avšak letos poprvé jako vedoucí. Pro svou „osmičku“ máme s Přécikem přichystaný, jako již tradičně, velice pestrý a na zábavu bohatý program, při kterém se rozhodně všichni společně nebudeme nudit.:-) Tak ahoj na Jankově!!

Tereza Löffellmannová -9. oddíl
Jmenuji se Terka, je mi 23 let a na Jankov jedu již po páté. Přesto mě tam potká vždy něco nového. A letošní středověké téma? Super! Ve svých tajných dětských snech jsem tam kolikrát zkoušela žít a teď se mi to konečně v dospělosti splní.

Lucka Myšičková – 9. oddíl
Ahoj, jsem Lůca a je mi 23. Jsem Pražanda studující v Brně, což jenom dokazuje, že se jen tak něčeho nezaleknu 😉 Mám ráda sport (plavání, kolo, v zimě snowboard), lidi a legraci. Snažím se užít si každou minutu a nezkazím žádnou srandu. Věřím, že nadšení je nakažlivé, takže se těším, až se letos na Jankově rozšíří pořádná epidemie 🙂

Petr Jedlička – 10. oddíl
Ahoj, je mi 38 a pracuji jako policista. Baví mě sport a knížky. Na Jankov jedu letos po čtvrté a na všechny se moc těším!

Vojta Hlavačka – 10. oddíl
Ahoj táborníci, jmenuji se Vojta a studuji počítače na vysoké škole v Praze, k mým koníčkům patří především sport, hlavně kolo, lyže a plavání. Letos s vámi pojedu na tábor již po páté jako vedoucí. Na Jankov se těším a doufám, že vy také 🙂

Petra Rybáčková a Niki Pejřimovská – 11. oddíl
Peťa, Niki, to je síla, letos bude hlína. Studujeme, pracujeme, rády s vámi zahrajeme na babu a na kytary. Dlouhé roky jsme tu s vámi a dokonce i rády 🙂 Letos už se těšíme, jak společně 20 dní strávíme.

Jakub Paleček – 12. oddíl
Jmenuji se Kuba, je mi 26 let a na Jankov jedu lestos již po šesnácté. Na táboře jsem pro jakoukoli srandu, ale pro nekamarádské chování nemám vůbec žádné pochopení. Na všechny Jankováky se jako vždy neuvěřitelně těšim.

Martin Hynek – 12. oddíl
Buďte pozdraveni panoši a panošky, mé jméno jest rytíř Martin z Bubenče. Jankovských výprav se budu (jakou vedoucí) účastnit již po osmé. Pokud netrávím volný čas lovem, věnuji se práci na univerzitě založené na počátku 18. století. Potkat mne můžete i za hudebním pultem jankovským, kde se z mých kouzelných krabic linou rytmy k tanci i poslechu. Tedy u odjezdu družino má…