Únorové aktuality

27.Únor 2017

Přátelé a kamarádi,

zima už nám pomalu ale jistě končí a to je vždy znamení, že přípravy na nový tábor se rozbíhají a nabírají to správné tempo :).

Možná si říkáte, copak jsme od srpna, kdy jsme si společně naposledy zazpívali tu naší jankovskou hymnu, dělali. No, rozhodně jsme nezaháleli!

Jako každý rok jsme využili možnost uspořádat v rekreačním objektu v Horní Malé Úpě setkání všech členů našeho týmu, abychom s odstupem několika měsíců vyhodnotili uplynulý tábor a pomalu si rozmysleli, kam a jak směřovat přípravy do dalšího roku. Při té příležitosti jsme samozřejmě přichystali mikulášskou besídku pro naše malé i větší kamarády.

Poslední sobotu před Štědrým dnem jsme jako každý rok vyrazili vláčkem na výlet, abychom se v předvečer Vánoc na chvíli zastavili, spočinuli v kruhy nejbližších přátel, společně se ohlédli za uplynulým rokem a zhodnotili jej obklopeni naší pěknou českou krajinou.

Nyní je konec února, pomalu se blíží jaro a přípravy na tábor 2017 jsou v plném proudu. Sledujte naše webové stránky a facebook, brzy budeme moci prozradit více.

Moc se na vás všechny těšíme,

tým druhého turnusu