Milí táborníci!

19.Červen 2012

Letní slunce už nesměle klepe na prázdninovou bránu, která se co nevidět otevře všem školákům v ústrety a vypustí je na báječné dobrodružství zvané dětský tábor. Jsme proto rádi, že za druhý turnus můžeme směle prohlásit: Jsme připraveni!

Ještě sice schne barva na nových kulisách, musíme ještě dotáhnout poslední steh našich kostýmů a zbrojíři ještě musí naposledy přebrousit ostří našich mečů, ale to jsou jen detaily, které na našem hrdém prohlášení nic nemění.Jankovská Superstar

Doufáme, že již tradičně pestrý program ještě vylepší některé nové táborové dominanty, jako je např. JANKOVSKÁ SUPERSTAR, v rámci které budeme hledat zpěváka či zpěvačku, kterým není mezi ostatními táborníky rovno. Už teď můžeme říci, že na své si přijdou i maminky a tatínkové vás táborníků, neboť budou mít možnost posílat hlasy všem soutěžícím a společně s vámi tak vybrat toho nejslovutnějšího barda.

Připravené jsou samozřejmě i další dominanty, jako OLYMPIÁDA, NOČNÍ BOJOVÁ HRA, VÝSADEK, POUŤ, BĚH ŠÍLENÉHO JANEBY, CELODENNÍ VÝLET, ODDÍLOVÉ TÁBORÁČKY a další.

Zvlášť pečlivě je připravená celotáborová etapová hra TAJEMSTVÍ HORY BLANÍK, která odhalí již brzy své nitro a vyšle udatné houfce a župy odvážných panošů vstříc mnohým nástrahám mýty opředené Země České…

Doufáme, že se na druhý turnus těšíte stejně tak, jako my!