Střípky z kampusu IV

31.Červenec 2017

Včerejší den – neděle – byl velmi, velmi povedeným dem. Nejprve se podařilo všem skupinám kouzelníků a čarodějnic ze středních tříd navrátit ze stanového městečka do prostor školy. Učinili tak pomocí nově naučených teleportačních kouzel, která si osvojili během svého pobytu v divočině. Následně jsme stanové městečko odčarovali, neboť jej již po dobu našich studií nebudeme využívat.

Odpoledne jsme si všichni odpočinuli od všech povinností a plně jsme se věnovali zábavě. Přijela totiž pouť! To bylo radosti! Cukrová vata a perníková srdce pro maminky a babičky byla brzo téměř vyprodána. Jankovští kouzelníčci obsadili všechny atrakce a alespoň na jedno odpoledne zapomněli na černokněžníka Abadona, který se na nás v podobě bouřkových mraků snažil přihnat od severu. Naši počasoví mágové jeho útok alespoň tentokrát zdárně odrazili, a tak krempy našich kouzelnických klobouků neskropila ani jedna kapka deště.

Večer se konal taneční rej pro kamarády z druhých stupňů jednotlivých kolejí. Zatímco kroužili po parketu, nejmladší kouzelníci již spinkali ve svých postýlkách. Byli za celý den docela unaveni :).