Sbor kouzelníků JAMU

20.Červen 2017

Milí Jankováci!

Naši čarodějové a čarodějky již pilně ladí svá nejlepší kouzla, aby vám je mohli během Jankovské Akademie Magických Umění předvést. Abyste věděli, s kým se v létě budete potkávat, přinášíme vám univerzitní nástěnku s naším učitelským sborem. Najdete zde jak staré známé docenty obranných kouzel, profesory lektvarů a další čaroděje nejvyšších úrovní, tak zcela nové mágy, zaklínače a vědmy, kteří s námi tento rok pojedou poprvé.
Mějte krásný zbytek školního roku, úžívejte slunce a těšte se! Bude to stát za to!

Kouzelníci druhého turnusu

 

Petr Přecechtěl
(hlavní vedoucí)

Přátelé a kamarádi, dovoluji si vás upozornit, že v kouzelnických přesýpacích hodinách už nezbývá mnoho zrnek písku, která odpočítávají čas do našeho odjezdu na Jankovskou akademii magických umění…do světa čar, kouzel a neuvěřitelných zázraků. A věřte mi, že přestože na tábory jezdím velmi, velmi dlouho, nemohu se stejně jako každý předchozí rok dočkat dne, kdy vás přivítám na prvním večerním nástupu, kdy usedneme k zahajovacímu táboráku, kdy vztyčíme vlajku II. turnusu a společně si zazpíváme tu naši „jankovskou“. Je mi opravdu velkou ctí a potěšením, že již jedenáctým rokem mohu vést tým tak skvělých přátel a kamarádů, kteří si pro vás připravili úžasný program, spoustu zábavných táborových her, soutěží a překvapení… Těšte se na nezapomenutelné zážitky!

Tak tedy Credendo vides !

Váš Petr „Přéca hlavas“

Petr Volevecký
(zástupce hlavního vedoucího)

Jmenuji se Petr Volevecký a na druhý turnus jezdím nepřetržitě od roku 1997. Mou prací na táboře je starat se o to, aby vše fungovalo tak, jak má 🙂 Po dobu konání tábora mám také na starosti obsah táborových webových stránek a profilu na FB. Pakliže na táboře nejsem k zastižení u počítače, můžete mne potkat s fotoaparátem či s kamerou v ruce, jak se v terénu snažím ulovit nějakou tu zajímavou fotku či záběr, popřípadě mě najdete s kytarou u táboráku, kde se (někdy marně) snažím vzpomenout na slova táborových evergreenů 🙂

Jíťa Horáková
(zdravotnice)

Abraka čabraka, hokus pokus, nóó moc mi to čarování a kouzelnické řemeslo nejde, tak raději zůstanu u ošetřování bebíček, bolístek a jiných neduhů, které se mohou objevit u malých i velkých kouzelníků a čarodějů na naší Jankovské akademii magických umění. Jmenuji se Jíťule a již po třetí mám tu velikánskou čest vám sloužit jako hlavní zdravuška. Už se nemohu dočkat na senzačních 20 dní magické a kouzelné atmosféry, která zde vládne. Když zrovinka nepečuji o kouzelníky a čaroděje, tak pracuji jako fyzioterapeutka na MV. Ráda cestuji na koštěti, ochutnávám začarovaná jídla, přečtu si občas nějakou kouzelnickou kroniku a hrozně ráda zpívám u ohně při svitu úplňku 🙂 Už se na vás dětičky moc těšíme, takže čááry mááry fuk, startujeme košťatáááá…!! 🙂

Katka Havránková 
(zdravotnice)

Říkají mi Kačka a pro letošek budu druhá kouzelnice z marodky… Doufám,že odčaruji všechno zlé a bude nám tam spolu hezky… Na tábor pojedu jako zdravuška potřetí, ale jinak jsem na Jankově byla jako dítě, praktikantka i vedoucí již několik let předtím… Přes rok pracuji v neurologické ambulanci s dospělými i dětmi a mám 2 vlastní dětičky, které se také letos pojedou učit čarovat… Tak už se na vás všechny moc těším a kouzla si chystááám :-)))

Petr Jedlička 
(sportovní instruktor)

Ahoj Jankováci, jmenuji se Petr a už několik let dělám na táboře sporťáka. Sporty mě baví asi všechny, ale taky si rád přečtu pěknou knížku nebo zajdu do kina na film. Jsem policista a moje práce je zajímavá, někdy i dobrodružná ☺ Už se moc těším na jankovské léto, tentokrát plné kouzel a tajemství…

Kuba Paleček 
(sportovní instruktor)

Ahoj, jmenuji se Kuba a letos jedu na Jankov po 21. Měl jsem tu možnost zažít tábor jako dítě i jako vedoucí, ale letos se stejně jako loni budu starat o sportovní aktivity na suchu i ve vodě. Snad budou tentokrát také ve vzduchu či v oblacích ☺ S Jankovem jsou spojené i moje koníčky, kamarádi a přátelé, turistika, sportovní aktivity a veškeré hry, které se dají hrát v přírodě i v tělocvičně. Těším se na vás moc, uprostřed prázdnin na viděnou!

Míša Machačová
(volný vedoucí)

Milí Jankováci, nechce se mi počítat, po kolikáté budu léto trávit na II. turnusu, ale moc se těším na čarovné prázdniny s kamarády uprostřed lesů… Na táboře se starám o všechno, co potřebujeme ke hrám a všelikým zábavám, připravuji program pro malé i velké, pomáhám, kde je třeba. Během školního roku učím na průmyslovce v Panské jazyky a moc mě baví tancování, knížky a filmy.!

Martin Liška
(volný vedoucí – CETEH)

Ctěné vědmy, vážení mudrci.

Mé nečarovné jméno je Martin Liška a jsem 280 let mlád. Na akademii v Jankově trávím letoškem 150 rok, z čehož šedesátý v roli děkana celotáborové herní fakulty. Když přijdou k nám do JAMU prázdniny, s oblibou užívám mnoholičných lektvarů, po kterých se vžívám do rolí amatérských hudebníků a rekreačních sportovců, věnuji se jízdě na kole, motocyklu či lokomotivě. Vždy se ale nakonec vracím zpět do Jankova, neboť zdejší kouzelné prostředí, vládne čarovnou neodolatelnou mocí… Dost možná ji poznáte také vy, milí studenti, pokud i do vaší okenní tabule narazila naše šeroslepá sovička… Letošní rok bude jiný než ostatní, nebude to hračka, ale nebojím se, znám vás, nebojte se taky… ☺ Credendo vides…

Pavel Stružka
(volný vedoucí)

Ahoj všem táborníkům. Jmenuji se Pavel a na Jankov jedu letos po šestnácté. Jsem policista, který má rád různé druhy sportů a přírodu. Na Jankově budu stejně jako v minulých letech dbát na to, aby vše fungovalo a abychom si ten letošní tábor co nejvíce užili.

Radek Novotný 
(volný vedoucí)

Ahoj všichni táborníci!
Jmenuju se Radek Novotný a na táboře, jako každým rokem, budu zajišťovat logistiku. Což znamená, že odvezu nebo přivezu na pokyn hlavního vedoucího autem vše možné i nemožné. Na tábor jedu už po několikáté, raději nepočítat ☺ K mým zálibám patří hra na kytaru a klávesy. Ve dnech, kdy je hezky, se rád projedu na kole, v zimě občas vytáhnu lyže a vyrážím do Krkonoš. Letos se na tábor obzvláště těším, protože téma celotáborové hry bude plné kouzel, tajemství a překvapení. Takže srdečně zvu všechny od 20. července na Jankov!

Anička Malatková
(IT)

Bude tomu již 8 let, co jsem poprvé vkročila do prostoru letního tábora v Jankově u Votic a od té doby nabral můj život jiný směr. Léto bez II. turnusu si již nedovedu představit, a tak, i když mám doma skoro tříletého budoucího táborníka, jsem se každý rok alespoň na malou chvíli pokusila do táborové atmosféry proniknout. Někdy jsem pomáhala s přípravou, někdy pro vás stříhala a natáčela videa, jindy jste mě mohli vidět účinkovat na divadle. Vždy jsem ale někde tam tak trochu byla. Proto jsem letos neodolala nabídce vykouzlit pro vás v druhé polovině tábora několik technických zázraků a přijet pomoci zaznamenat famfrpálové utkání, či kouzelnické zkoušky. Na koštěti za vámi dorazím plná síly v pátek 28. a dovezu spoustu energie pro druhou polovinu tábora.

Tomáš Najman
(řidič)

Milí kamarádi, obdařeni podivuhodnými schopnostmi, rok se s rokem sešel a mnohé z vás čeká další jankovské dobrodružství. Někteří však, stejně jako já, jedou na Jankov poprvé. Doufám, že si to spolu užijeme a naučíme se kouzlit pro vítězství dobra a porážku černé magie. Pro letošek jsem angažován jakožto řidič vzácného létajícího dopravního korábu, který jste mohli vidět na televizních obrazovkách jako výplod něčí fantazie – ten můj je však opravdový! Těším se na vás a pamatujte – credendo vides!

Lucka Zemanová
(1.oddíl, vedoucí)

Ahoj táborníci, jmenuji se Lucka a letos se na Jankov chystám už po jedenácté. Roky jsem jezdívala jako dítě a letos se již po druhé v roli oddílové vedoucí uvidím s nejmenšími budoucími kouzelnicemi v 1. oddíle. Je mi 19 let a letos v květnu jsem úspěšně dokončila studium na gymnáziu. Mezi mé zájmy patří hudba, tanec, sport a četba. Společně s Nikčou a praktikantkou Kačkou jsme se snažily vytvořit program plný zábavy, dobrodružství a tvoření. Proto doufám, že se začínáte těšit stejně jako my na léto plné kouzel a magie!

Nikola Horká
(1.oddíl, vedoucí)

Ahojda táborníci! ☺ Letos pojedu na tábor podruhé, avšak poprvé v roli oddílové vedoucí u 1. oddílu spolu s Luckou Zemanovou. Studuji na střední škole veřejnoprávní, baví mě sport a jsem pro každou legraci. Určitě si užijeme spoustu zábavy ☺ Moc se na vás těším! Tak na táboře ahoooj ☺

Katka Dušková
(1.oddíl, praktikant)

Ahoj kamarádi! Jmenuji se Kačka, je mi 16 let a studuji Gymnázium Českolipská na Praze 9. Na Jankově jsem byla již třikrát, ale letos jedu poprvé jako praktikantka. Budu se starat o nejmladší holčičky, na které se moc těším. Mezi mé koníčky patří karate, tanec a hra na klavír. Doufám, že si společně strávený čas na Jankově všichni užijeme!

Eva Karychová
(2.oddíl, vedoucí)

Zdravím všechny děti a rodiče zejména těch nejmenších rošťáků. Jmenuji se Eva a snad kvůli své výšce budu opět jednou z vedoucích u druhého oddílu, tedy u nejmenších kluků. Rodiče, především maminky, chci uklidnit, že jsem sama matkou podobně starého dítěte, takže jsem psychicky i fyzicky připravena na kdejaké nápady a vylomeniny, které se v těchto malých hlavičkách tak rády a často rodí. Pracuji u policie, miluji sport, ráda trávím volný čas v přírodě, ale nepohrdnu ani výdobytky městského života. Těšte se na spoustu her, sportování, tance a zpěvu a na mnoho další zábavy! Já se budu těšit na vás!

Veronika Hlaváčková
(2.oddíl, vedoucí)

Jmenuji se Veronika, je mi dvacet let a studuji na Policejní akademii v Praze. Na tábory jsem jezdila celé dětství a teď se těším, že si to zažiji znovu – ale z pohledu oddílového vedoucího. Mezi mé zájmy patří kreslení, turistika, seriály a knížky. Budu mít na starost malé raubíře z druhého oddílu a už se na ně všechny moc těším!

Mája Kortusová
(2.oddíl, praktikant)

Zdravím budoucí kouzelníky a kouzelnice. Léto už nám klepe na dveře a s ním i blížící se dvacetidenní dobrodružství. Jmenuji se Mája a letos na mě narazíte u nejmenších chlapečků v 2. oddíle. Studuji na osmiletém gymnáziu v Příbrami. Mezi mé oblíbené koníčky patří hlavně sport (běhání, volejbal, vybíjená, apod.) a zpěv spojený s hrou na kytaru. Na Jankov pojedu po jedenácté, z toho jsem byla devětkrát jako dítě. Vždy vzpomínám na svá dětská léta jen v tom nejlepším, a proto doufám, že stejné vzpomínky zanecháme i v našich svěřencích. Kola už se brzy roztočí a my pojedem, už se těším, co tam vyvedem… Tak brzy na viděnou!

Rosa Malinská
(3.oddíl, vedoucí)

Milí kamarádi/táborníci a rodiče, dnešním rokem budu vedoucí oddílu číslo 3 a můžete mi věřit, že si to společně pořádně užijeme! Jsem studentkou pražské konzervatoře-obor herectví. Moc ráda zpívám, tančím, kreslím a pracuji s dětmi. Na Jankov jedu letos poprvé tak jako některé děti, takže se nebojte, budeme v tom spolu! Těším se na společnou zábavu a dobrodružství, které prožijeme v krásné přírodě!

Linda Leová
(3.oddíl, vedoucí)

Le Matin des Magiciens! Drazí Jankováci, rok se s rokem sešel a brány JAMU jsou v dohledu. Jméno mé jest Linda Leová a právě jsem zakončila studium na střední škole úspěšným složením maturitní zkoušky. Než se však vydám na vysokoškolská studia, nesmí mi chybět dokončení studia na letní akademii magických umění v Jankově. Hudba, tanec a knihy jsou stále mou výsadou, program a hry jsou připraveny i schváleny, tudíž nic nebrání tomu už jen odpočítávat dny a společně se tak na náš tábor těšit. Letošní rok bude vskutku magický a pojí se s ním i mé oblíbené číslo 11, jelikož po tolikáté v řadě na náš skvělý tábor jedu a už se nemohu dočkat malých čarodějek ze 3. oddílu, jejichž vedoucí letos budu. Na viděnou!

Naty Budilová
(3.oddíl, praktikant)

Ahoj kamarádi, jmenuji se Naty, je mi 16 let a studuji na gymnáziu v Benešově. Na tábor jedu posedmé, ale poprvé v roli praktikantky. Moc se na tuto zkušenost těším. Letos budu pomáhat u holčiček ze třetího oddílu, se kterými si určitě užijeme 20 dní legrace. Mezi mé zájmy patří sport, především basketbal, který hraji už 11 let. Dále ráda kreslím a hraji na piano, ale hlavně miluji dobrou náladu, která je na Jankově nezbytnou součástí. Tak létu zdar a táboru obzvlášť!

Kája Fričová
(4.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci! Mé jméno je Kája a na Jankov letos pojedu po patnácté. Na tábor jezdím od dětství a teprve nedávno jsem vyměnila krásnou a jedinečnou pozici v dětských řadách za jinou, neméně skvělou. Stala jsem se praktikantkou a o rok později oddílovou vedoucí. Co mě letos ale čeká poprvé je chlapecký oddíl, z čehož mám radost! Těším se, až si zahrajeme celou řadu báječných her, naučíme se tábornické dovednosti, po večerech si budeme vyprávět dojmy z celotáborové hry a vůbec si společně projdeme celým táborovým životem. Můžu vám o sobě ještě prozradit, že přes rok pracuji v mateřské škole a studuji na pedagogické fakultě. K mým zálibám samozřejmě patří náš tábor, na který se chystáme skoro celý rok, pak volejbal, turistika, čas trávený s rodinou a mnoho dalších. Mám ráda společnost, takže čím víc lidí, tím líp! Což náš tábor nádherně splňuje! Nezbývá mi tedy už nic jiného než dodat: Na viděnou na JANKOVĚ!

Pavla Gluckseligová
(4.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamaJankorádi,
letos se se mnou potkáte na táboře podruhé a zase u skvělého 4. oddílu! O rok jsem zestárla, ale cítím se, jako by mi bylo také 8 (+20), takže už se nemohu dočkat, až si zahrajeme všechny připravené hry a hlavně si pořádně zakouzlíme. Má láska ke kytičkám a zvířátkům (i těm chlupatým a hodněnohým) jestě nevyprchala a je kouzelně nakažlivá, jen se těšte ☺

Vojta Borecký
(4.oddíl, praktikant)

Zdravím všechny Jankováky! ☺ Mé jméno je Vojta Borecký a letošní rok budu na Jankově poprvé jako praktikant. Rád bych vám, a zvláště klukům ze 4. oddílu, o sobě něco pověděl. Narodil jsem se ve znamení Ryb před 17 lety a ještě minulý rok, stejně jako 5 let předtím, jsem byl na Jankově táborníkem. ☺ A musím říct, že na čas strávený pod jankovským nebem vzpomínám jako na jedny z nejhezčích chvil svého mladého života. ☺ Baví mě aktivní prožívání volného času, pohybové hry, nějaké ty sportíky atd… Už se moc těším na prázdniny na Jankově ☺

Míša Semrádová
(5.oddíl, vedoucí)

Ahoj, jmenuji se Míša a je mi 21 let. Studuji na Fakultě Informatiky a managementu v Hradci Králové ve 2. ročníku. Už ve svých 17 letech jsem dělala poprvé praktikantku a od té doby každé prázdniny jsem na nějakém táboře několik týdnů a starám se o děti a zažíváme nová dobrodružství. Na Jankově jsem ještě nikdy nebyla, ale potom všem, co jsem o něm už slyšela, se velice těším, že poznám nové kamarády a užijeme si spolu spoustu zábavy. S Ivčou budeme vedoucí 5. oddílu a na holky a i vás ostatní už se velice těším!

Iva Procházková
(5.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci! Jmenuju se Ivča a je mi 25 let. Na Jankov jedu letos už po deváté. Tak jako minulý rok mám letos 5. oddíl a už se nemůžu dočkat, co zase s holkami zažijeme. Mám vystudovanou SPSŠT v Panské a Technickou fakultu na ČZU, ale rozhodla jsem se tomuto oboru dále nevěnovat. Nyní pracuji v soukromé mateřské školce a studuji předškolní pedagogiku. Mám ráda přírodu a výlety, ráda fotím a zpívám. Jsem poměrně veselý člověk a užije mě na legrácky. Už se zkrátka nemůžu dočkat, jak to společně s Míšou a Natálkou rozbalíme a užijeme si spoustu kouzelných okamžiků.

Naty Struhačová
(5.oddíl, praktikant)

Ahoj Jankováci, jmenuji se Natálie (Naty). Je mi 16 let a studuji střední školu chemickou v Praze. Na Jankov jedu už sedmým rokem, ale poprvé v roli praktikantky. Budu pomáhat u slečen z 5. oddílu. Ve svém volném čase hlavně sportuji a chodím na různé výlety. Už teď se těším, až si zahrajeme mnoho her, u kterých se společně zasmějeme. Doufám, že si tábor užijeme, jak jen to půjde. Tak na viděnou v létě!

Vojta Drobný
(6.oddíl, vedoucí)

Ahoj, mé jméno je Vojta, je mi 19 let a začínám své studium na vysoké škole. Čeká mě druhý rok zde na Jankově v pozici vedoucího, na což se velice těším. Rád sportuji, třeba hraji fotbal, či florbal, ale nebráním se i jiným sportům, či turistice. Společně se svým kolegou se již těšíme na zážitky z letošního tábora a doufáme, že jich bude minimálně stejně, jako loni. Tak se uvidíme v červenci!“

Jaromír Motyčka
(6.oddíl, vedoucí)

Jmenuji se Jaromír Motyčka, je mi 20 let a žiju ve vesnici nedaleko od Prahy. Vystudoval jsem střední průmyslovou školu sdělovací techniky v Praze v Panské ulici. Jsem sportovně založený člověk se zkušenostmi z thajského boxu, fotbalu, nebo třeba florbalu. Ve svém volném čase se věnuji filmu a fotografii, točím hudební videoklipy a krátkometrážní filmy. Na Jankov jedu poprvé, ale zkušenosti jsem nasbíral na předchozích táborech. Už se na vás moc těším!

Kačka Kohoutová
(7.oddíl, vedoucí)

Ahoj, jsem Káča a je mi 18 let. Letos jedu na Jankov poprvé, ale mám zkušenosti z jiných táborů. Moc se těším na svoje holčičky ze 7. oddílu! Budeme spolu hrát hry, kreslit, zpívat a hlavně si to moc užijeme! Těším se na léto s kamarády, uvidíme se na táboře!

Katka Severová
(7.oddíl, vedoucí)

Jak každý správný Jankovák ví, vrátit se na Jankov po mnoha letech je jako krásné deja vu. Těším se tam jako ďas, ale nebojte, nejsem žádný pruďas.
Výlety jsou moje obliba, pojďte se mnou, koho to zajímá.
Na zábavu a legraci mě užije dosti. Jsem správný Jankovák od kosti.

Petr Linhart
(8.oddíl, vedoucí)

Ahoj! Jmenuji se Petr Linhart a na tábor se stejně jako každý rok velice těším! Jako vedoucí pojedu již třetím rokem. Práce s dětmi mi rozhodně není cizí, rád si s nimi užiju dobrodružství a legraci. Je mi 20 let a nově se chystám na vysokou školu. Mezi mé zájmy patří především činnosti, u kterých se mohu unavit. Občas si ale i já přečtu nějakou tu knížku, pustím film, nebo jdu ven s přáteli. Už se na vás moc těším a věřím, že si to všichni pořádně užijeme!

Martin Klimeš
(8.oddíl, vedoucí)

Ahoj kouzelníci, mé jméno je Martin a se spoluoddílákem Petrem budu mít na starost kluky z 8. oddílu. Je mi 22 let a jsem policista a zároveň sportovec tělem i duší. Mám rád hlavně bojové a adrenalinové sporty, ale i ostatní aktivity, jako například kouzelnické knížky a filmy, mi nejsou vůbec cizí, spíš velmi blízké. Bude to můj druhý Jankov, takže doufám, že si to pořádně užijeme!! Těším se na těch 20 pročarovaných dní!!! ☺

Míša Klimešová
(9.oddíl, vedoucí)

Ahoj Jankováci! Jmenuju se Míša a na Jankov jedu už třetím rokem jako oddílová vedoucí. Ale letos poprvé místo malých děvčat budu mít na starost velké slečny z 9. oddílu. Jelikož v práci trávím většinu času v kanceláři, už se moc těším, až společně strávíme celé tři týdny v lese, na louce, u vody a na výletech a zažijeme spoustu legrace a dobrodružství. Ve volném čase ráda sportuju, chodím po horách, jezdím na kole a na výlety s kamarády. Nudit se tedy určitě nebudeme!

Linda Valkounová
(9.oddíl, vedoucí)

Ahoj táborníci! Jmenuji se Linda a je mi 21 let. Na Jankov jedu letos poprvé. Jsem učitelka na základní škole a studuji pedagogickou fakultu. Mezi mé záliby patří turistika s přáteli, kempování, čas s rodinou a v zimě ráda jezdím na snowboardu. Těším se na krásných 20 dní strávených s vámi na Jankově.

Honza Plíva
(10.oddíl, vedoucí)

Ahoj táborníci! Mé jméno je Jenus Plivus a budu vaším mentorem na Jankovské univerzitě magických umění. Mezi mé záliby patří hra na kytaru, sportování, počítače a také tábory! Na Jankov jezdím už dlouho a moc se těším na 20 dní plných zážitků, zábavy. Doufám, že se spolu naučíme spoustu magických formulí. Těším se na vás.

Martin Hynek
(10.oddíl, vedoucí)

„Špumprnáglum totalum!“
Milí, mladí studenti Jankovské Akademie Magických Umění. Je to již mnoho zim, co noha slovutného čaroděje Martinuse Šedého vstoupila poprvé do Jankovských prostor. Už tenkrát jsem si Jankov jako mladý kouzelnický učeň, kterými se stáváte nyní i vy, zamiloval a od té doby se sem snažím vracet každý rok. Ne vždy to bohužel vyšlo, letos ale ANO! Proto se těšte na mnoho zážitků, dobrodružství a zábavy, kterou jinde než na Jankovské Akademii Magických Umění nezažijete. Dobře popište vašim sovám, kam mají nosit po ty tři týdny poštu, ať pak jako Earl nebloudí. Uvidíme se tedy na odjezdu a na rozdělení do kolejí. Těším se na vás! MŠ. …
„Neplecha ukončena!“

Jitka Jaroměřská
(11.oddíl, vedoucí)

Ahoj všichni,
někteří si mě možná pamatujete z minulých let, kdy jsme si společně užívali horké léto na trase Jankov-Dakar, poté v Mexiku a v roce 2015 jsme hasili žízeň chutným japonským čajem. Loňský rok jsem bohužel musela vynechat, ale bez Jankova nejde dlouho vydržet, takže se letos s radostí vracím v plné síle a při chuti absolvovat novou výzvu, kterou pro mě bude přechod od nejmladších rošťáků rovnou k nejstarším slečnám. S Cufi už se na vás moc těšíme, takže holky, startujte košťata, protože my slavnostně přísaháme, že jsme připraveny ke každé špatnosti ☺

Terka Bejšovcová
(11.oddíl, vedoucí)

Milí táborníci, táborníce a táborčata!
Jmenuji se Terka, ale většina mě zná pod přezdívkou Cufina. Na tábor jezdím od roku 1999 a je mi ctí, že i tento rok budu moct zažít ty nejkrásnější dny z celého roku opět s kamarády na Jankově. Jako vystudovaná umělkyně pracuji v prosperujícím nejmenovaném státním podniku a po práci ve volném čase ráda medituji (vleže), kreslím, píši, čtu a nějaké to rádoby fitnessaření by se také našlo. Více neprozradím – až na táboře ☺ Do té doby se mějte fajn! Tak Avada Ked…teda ahooj!

Pavel Šinkovec
(12.oddíl, vedoucí)

Srdečně zdravím všechny jankovské kamarády! Je mi velkou ctí a radostí, že těch dvacet táborových dní strávím letos premiérově v tandemu s panem Václavem ve vybrané společnosti nejstarších táborníků a prima holek protioddílaček. Něco málo o mně? Vězte, že letošní rok je pro mě tak trošku jubilejní. Dožil jsem se svého prvního čtvrtstoletí, s vervou dokončuji své studium historie na Univerzitě Karlově a na Jankově startuji svojí druhou pětiletku. Do ní si dávám čestný závazek provozovat v ještě větší míře své oblíbené táborové činnosti: vypravování, zpívání, výuku (tu více tu méně) užitečných dovedností a především pak komediantství. Pakliže jste se zatím moc netěšili, nyní můžete určitě začít ☺ Těším se na viděnou!

Václav Liška
(12.oddíl, vedoucí)

Ahoj kamarádi! Ještě jsem ani nestačil vysypat všechen písek z bot, ve kterých jsem loni ztroskotal kdesi na ostrově, a už je tu další príma rok. Pod jankovskou oblohou se objevuji každé léto již patnáct let, což je z mých celkových čtyřiadvaceti dosažených slušná řádka ☺ V „civilním“ životě pracuji u Českých drah. Mám rád turistiku v rozličných výškách, jízdu na kole, přírodu, ale především zábavu! Hraji na ukulele, které se mi letos rozrostlo o dvě struny. Takže vlastně i na kytaru ☺ Letos povedeme společně s Pavlem nejstarší kluky, pro které máme nachystán program plný… No, však sami uvidíte chlapi! ☺ Tak užívejte začátek prázdnin a za pár dnů ahooj!