Jankovská placka

01.Srpen 2017

Jsme moc rádi, že můžeme konstatovat, že mezi táborníky se vždy najde velká spousta talentovaných kamarádů. Abychom dali našim kouzelníkům šanci ukázat, co v nich vězí, pořádáme pro ně proto každým rokem talentovou soutěž. Když pak vidíme kluky a holky předvádět na našich „prknech, která znamenají tábor“ taneční, pěvecká či jakákoliv jiná čísla, jsme skutečně nadšeni.

I tento rok se uskutečnila naše Jankovská placka. Název je odvozen od dřevěného kolečka, který získá za své vystoupení každý vystupující bez rozdílu. Samozřejmostí je pak  pěkný diplom. Největší odměnou je však zcela jistě pro účinkující upřímný a hlavně hlasitý potlesk hlediště.

Aby soutěž udržela kvalitu i za stranu pořadatelskou, každým rokem zveme do poroty světové celebrity šoubyznysu. Tento rok tak pozvání přijala kanadská zpěvačka Avril Lavigne, americký herec John Travolta a Johny Depp v přestrojení za filmovou postavu kapitána Jacka Sparrowa.

Vítězem Jankovské placky pro rok 2017 se stal Matěj Macur se svým vystoupením Yo Yo. Matějovi blahopřejeme a ostatním účinkujícím přejeme hodně zdaru v dalších soutěžích.