Den plný báječných seznámení

21.Červenec 2017

Den začal se sluncem na obloze, po večerním bouření ani vidu, ani slechu. A to je dobře! Z postýlek vylézáme pravou nohou napřed a s úsměvem na tváři.

Dnešek by se dal jistě nazvat dnem seznamovacím. Tolik nových kamarádů je třeba si zapamatovat! Tolik míst je třeba navštívit a prozkoumat! A jak jinak se nejen navzájem, ale i s okolím seznámit, než při hře, že ano. Během dne jich vyzkoušíme tolik, že k večeru už se známe nejen všichni v oddíle, ale známe i spoustu kamarádů a kamarádek mimo oddíl. 

Dopoledne máme jedno zpestření – slavnostní nástup tábora. Ten včerejší byl zrušen, bývali bychom promokli jak myši a to by za to nestálo. Vztyčíme vlajku České republiky a pak nám srandisté sporťáci předvedou, jak se má chovat správný táborník na táboře. Abychom si to snadněji poznali a zapamatovali, předvádějí i to, co by hodný táborník přes den rozhodně dělat neměl!

Po obědě (brzy zde pověsíme jídelníček a vy uvidíte, co dobrého nám paní kuchařky vaří) využíváme na plno náš bazén. To je úleva! To je to správné léto – slunce, voda a tábor plný kamarádů, ať už těch dětských, či dospělých (samozřejmě si tu všichni tykáme, to dá rozum). 

No a večer konečně onen slibovaný táborový oheň. Co by to bylo za tábor bez pořádného táboráku! 

Edit 22.7. – přidány fotografie z táboráku.