5. srpna LP 2012

05.Srpen 2012

Dopoledne jsme dnes věnovali sportu, neboť se jako každý rok utkali zástupci nejstarších chlapeckých a dívčích oddílů s výběrem vedoucích a praktikantů v kopané. V obou utkáních se přiklonilo štěstí na stranu dospělých kamarádů. Děvčata z 11. oddílu podlehla vedoucím vysoko 0:5. Clapci předvedli mnohem vyrovnanější hru, avšak nedokázali se prosadit v koncovce a i směrem dozadu nechali dospělým kamarádům dostatek prostoru k tomu, aby se gólově prosadili. Vedoucí vedli do poločasu jedna nula, když se prosadil útočící hráč sám proti gólmanovi, a to křižnou střelou podél brány. V druhé půli přidal ten samý hráč po závaru před soupeřovou bránou druhý gól a bylo prakticky po zápase. Chlapci v teplém počasí nedokázali již nalézt dostatečnou motivaci a sílu ke zvratu utkání a prohráli 0:2. Je však třeba podotknouti, že chlapci předvedli skvělou hru a sestavili nejlepší tým za posledních cca 5 let.

Odpoledne jsme si náramně užili táborovou pouť. Na mnoha a mnoha atrakcích jsme vyhrávali táborové peníze, které jsme vyměňovali za různé dobroty v našem pouťovém stánku. Mezi veselými atrakcemi nechyběly takové klasiky, jako střelnice či hod holinkou.

Také vám nabízíme ke shlédnutí další táborové video. Můžete se na něm podívat, jak jsme si užili letošní jankovskou olympiádu.

Chtěli bychom vás také informovat, že vzhledem k tomu, že se blíží odjezd z tábora domů, končíme dneškem s nahráváním fotek na náš jankovský web. Protože začínáme balit, nezbude na pravidelnou fotodokumentaci čas. O obrázky však nepřijdete, umístíme je na DVD, které dostane každý táborník.