Vážení rodiče a milí táborníci, jankovští příznivci II. turnusu

12.Duben 2011

Stejně jako loni a v předchozích letech i tentokrát přicházíme s nabídkou tří táborových týdnů, které táborníkům přinesou zábavu a kamarádství a rodičům dají záruku, že o jejich děti bude dobře postaráno. Pečlivě vybraný tým vedoucích a praktikantů připravil pro letošní léto na II. turnusu nevšední a zajímavý program, jehož hlavním motivem je celotáborová etapová hra „Dobytí ráje“. Poplujeme tedy do zámoří, kde budeme objevovat nová území a prožívat skvělá dobrodružství.
Kromě toho se malí i velcí táborníci mohou těšit na oblíbené sportovní aktivity, jako je např. celotáborová olympiáda nebo Janebův šílený závod, a samozřejmě i táboráky, diskotéky a divadelní představení. Jako každý rok vás čekají oddílové hrátky v lesích v okolí tábora a starší kamarády pak i na táboření pod stanem. Úplnou novinkou je pak venkovní bazén, na který se všichni moc těšíme.
Protože se vždy maximálně snažíme vyhovět přáním a požadavkům dětí i rodičů, neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoli dotazem. Zásadní jsou pro nás informace o individuálních zvláštnostech a potřebách dětí, a to nejen v souvislosti s jejich zdravotním stavem. Rozhodně nás pak informujte o změnách v příjezdech či odjezdech na tábor.

Rovněž chceme požádat zejména Vás, rodiče, o respektování a pochopení pokynů provozovatele, které se týkají přítomnosti cenností a mobilních telefonů dětí na táboře, návštěv na táboře, zdravotního stavu dětí a jejich výbavy, se kterou za naším letním dobrodružstvím vyrážejí. Věřte nám, že tímto způsobem můžete výrazně přispět k bezproblémovému průběhu celého tábora.

 

I když to tak momentálně nevypadá, léto už je skoro za dveřmi a my se moc těšíme na úžasných 20 dní na Jankově!
Vaši vedoucí a praktikanti II. turnusu 2011