Upoutávka

01.Červen 2010

I pro letošní rok si Vás jménem všech, kdo připravují II. turnus LDT Jankov u Votic, dovolujeme informovat o chystaném programu našeho tábora.

Mimo „klasických“ táborových dominant jako je stanování ve volné přírodě, táborová pouť, olympiáda, antiolympiáda, noční bojová hra nebo celodenní výlet, čeká na táborníky též množství sportovních aktivit, které díky novým moderním sportovištím, vybudovaným přímo v areálu tábora, dávají sportování na našem táboře již druhým rokem zcela nový rozměr. Zkrátka nepřijdou ani ti kamarádi a kamarádky, kteří se rádi věnují výtvarným činnostem nebo si s oblibou zazpívají u táborového ohně. Na všechny tyto aktivity dohlíží odborně vyškolený tým, který se na všechny staré i nové kamarády těší.

Ústředním tématem letošního celotáborové etapové hry je ORIENT EXPRESS. Jsi-li správný kluk nebo děvče, chceš-li poznat nové kamarády a zažít tři týdny plné zábavy, naskoč na náš vlak a vydej se s námi na zajímavou třítýdenní výpravu z Paříže do Istanbulu. Při budování železnice budeš mít jako člen železniční společnosti dostatek příležitostí zažít dech beroucí dobrodružství, která ti nedovolí ani na chvilku se nudit.

Na základě zkušeností z minulých let uvítáme komunikaci s rodiči nám svěřených dětí již před odjezdem na tábor, zejména pak v souvislosti s individuálními potřebami dětí či informacemi týkajícími se změn v termínech příjezdu a odjezdu nebo dotazy k organizaci táborového života, doporučené výbavě a oblečení apod.

Zároveň chceme požádat zejména Vás, rodiče, o respektování a pochopení pokynů provozovatele, které se týkají přítomnosti cenností a mobilních telefonů dětí na táboře, návštěv na táboře, zdravotního stavu dětí a jejich výbavy, se kterou za naším letním dobrodružstvím vyrážejí.

Věřte nám, že tímto způsobem můžete výrazně přispět k bezproblémovému průběhu celého tábora.