9.den

30.Červenec 2010

No teda. Dneska je k snídani nejen výborná pomazánka, ale je k ní i šunka. To je prostě ideální start do nového dne. Dopoledne pak v táboře vyrábíme trička. Teda ne přímo vyrábíme, ale batikujeme je. Vypadá to moc pěkně zatím, tak jsem na to zvědavá. Na konci tábora má být i módní přehlídka a na tu se teda fakt těším.

A odpoledne hrajou vedoucí pro prcky divadlo. Jak krtek ke kalhotkám přišel. Máme dovoleno se dívat a je to fakt sranda. No a pak je opět oddílová činnost. Jako výborná hra, co jsme hráli s proti oddílem. Jmenovalo se to pevnost Boyard.

A večer jdeme jako normálně spát, a ani nás nenapadne, že už za chvíli zase vstáváme. Jdeme totiž na noční bojovou hru. Nejdřív se mi nechce, ale jdou všichni, tak zatnu zuby a pádim na trať. Teda moc nepádim, ale jdu svižným krokem, páč tam určitě budou strašidla. A taky že jo. Jsou to sice naši vedoucí, to všichni vědí, ale někteří jsou fakt děsiví. Úplně nás lekaj. Ale když se vrátim na chatičku, musim zhodnotit, že to bylo super. Fakt že jo. A tak teda dobrou a strašidelné sny.