8. Den – pohádkový les

26.Červenec 2008

Vzhledem k tomu, že se výrazně zlepšilo počasí, mohli jsme osmý den začít trochu víc sportovat. Hned dopoledne proběhlo první utkání Jankovské ligy mistrů v kopané, a to mezi oddíly 6 a 8, ve kterém slavně zvítězili mladší borci, na fotografiích v zeleném 🙂

Ve stejnou dobu probíhalo líté florbalové klání mezi nejstaršími táborníky z 15 a 16 oddílu, v němž hrála smíšená družstva. Odpoledne se pak věnovali přípravě Pohádkového lesa pro nejmenší kamarády.

Oblékli se do kostýmů, vytvořili masky a vymysleli stanoviště. Oddíly 1 – 6 navečer vyrazily na trasu plnou pohádkových postaviček, od kterých děti mohli získat drobné sladkosti, pokud splnili nějaký úkol nebo správně odpověděli na otázku.

Oddíly na puťáku (tentokrát 11. a 12.) si užívaly hezkého počasí a dokonce koupání, takže se jim snad ani nechce do tábora, ale sprcha a teplá voda je velkým lákadlem:)

Na dalších fotkách se můžete podívat, jak si hrály oddíly 5 a 6 na hřišti v blízkých Vlčkovicích, jak je zachytil náš fotograf a webmaster v jedné roli:)